מחפשת להשכיר רחפן ליום צילומים אחד.

• הוסף לסימניות
מכירים מישהו או משהו כזה?
תודה.

• הוסף לסימניות
רחפן זה לא צעצוע, אם לא יודעים לתפעל נכון זה יתרסק.
סביר להניח שאת מחפשת מפעיל עם רחפן. על פי רוב הצילום מוגבל בזמן בגלל שהרחפן יכול להיות באויר כ-25 דק' מקסימום, ואח"כ צריך להחליף סוללה.
ולכן את צריכה לתכנן את זמן הצילום ואת הסט שלך בהתאמה.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tadmit;n4893807:
רחפן זה לא צעצוע, אם לא יודעים לתפעל נכון זה יתרסק.
סביר להניח שאת מחפשת מפעיל עם רחפן. על פי רוב הצילום מוגבל בזמן בגלל שהרחפן יכול להיות באויר כ-25 דק' מקסימום, ואח"כ צריך להחליף סוללה.
ולכן את צריכה לתכנן את זמן הצילום ואת הסט שלך בהתאמה.

בהצלחה

אני צריכה את זה לצילומי וידיאו,
לא להרבה זמן בכלל!
לדעתי, אפילו פחות מ25 דקות.
והייתי רוצה פעם אחת לראות איך זה עובד בשביל לראות אם מתאים לי להשקיע בדבר כזה....
גם אתה עובד בזה?
אשמח לשמוע פרטים...
תודה.

• הוסף לסימניות
אני מצלם גם עם רחפן. זה לא מסוג הדברים שמשחקים איתם 5 דקות או 5 שעות ולפי זה יודעים אם זה מתאים או לא, אלא אם את מסוג האנשים שאם יושיבו אותם בכסא הנהג הם יאמרו ישר שזה לא בשבילם.
בדיוק כמו שברכב ישנה עקומת למידה שנמשכת על פני זמן ממושך תוך כדי צבירת ניסיון, כך גם עם רחפן, הלמידה היא ממושכת, ועם הניסיון בא גם התאבון.
אגב זו השקעה גדולה, עם סבירות גבוהה להתרסקות כואבת, למרות שהיום בדגמים החדשים ישנם חיישנים. כך שכדאי גם את זה לקחת בחשבון לפני שמקיעים כסף.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tadmit;n4894195:
אני מצלם גם עם רחפן. זה לא מסוג הדברים שמשחקים איתם 5 דקות או 5 שעות ולפי זה יודעים אם זה מתאים או לא, אלא אם את מסוג האנשים שאם יושיבו אותם בכסא הנהג הם יאמרו ישר שזה לא בשבילם.
בדיוק כמו שברכב ישנה עקומת למידה שנמשכת על פני זמן ממושך תוך כדי צבירת ניסיון, כך גם עם רחפן, הלמידה היא ממושכת, ועם הניסיון בא גם התאבון.
אגב זו השקעה גדולה, עם סבירות גבוהה להתרסקות כואבת, למרות שהיום בדגמים החדשים ישנם חיישנים. כך שכדאי גם את זה לקחת בחשבון לפני שמקיעים כסף.

בהצלחה

לא חשבתי לרגע שזה משהו שמתנסים איתו חמש דקות וכבר יודעים...
אבל לראות בערך כיוון של איך שזה עובד,
ואם כן- אז ללכת ללמוד.
אני מוכנה להשקיע הרבה!!!
יש לי מלא מוטיבציה וגם את הכסף להשקיע בזה.
בכל אופן- כרגע יש לי צילומים שאני צריכה רחפן לזה, אשמח אם תוכל ליצור איתי קשר במייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אני פשוט לא מצליחה לכתוב פה הודעות אישיות, סליחה.
ותודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה