בקשות קליפים / לופים / אפקטים, ועוד מחפשת לופים בנושא יהדות/קיום מצוות בתמורה שווה

• פותח הנושא mgv
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מחפשת כרגע צילומים איכותיים בנושא שמחה יהודית, הנחת תפילין/שבת/לימוד תורה/תפילה/הכנסת ספר תורה/סוכות/פורים/פסח ועוד ועוד, בתמורה לופים מהאוצר שלי בכל נושא שתבקשו אם יש לי בכייף...
בינתיים מעלה לופים מהאוצר שלי, בנושא מוזיקה וכד'

קבצים מצורפים

• cello-close_bybizghgb__D.mp4
    31.7 MB · צפיות: 409
  • deep-red-music-disc_-yey6nyls__D.mp4
    22.8 MB · צפיות: 341
  • colorful-spectrum-levels_-1wu8bw-s__D.mp4
    35.9 MB · צפיות: 324
  • fader-levels-green-hue_-yi7_7zzr__D.mp4
    11.7 MB · צפיות: 292
  • scrolling-keyboard-gold-circle_wklxidixb__D.mp4
    21.2 MB · צפיות: 308
  • high-energy-sing-along_wkld4vfxr__D.mp4
    22.8 MB · צפיות: 298
  • הוסף לסימניות
אפשר להעלות לך לכאן קישורים, או שזה יהיה חסום לך?

• תודה
Reactions: mgv
  • הוסף לסימניות
את מעדיפה בדברים הנוספים שיהיו גם בסגנון חסידי?

• תודה
  • הוסף לסימניות
את מעדיפה בדברים הנוספים שיהיו גם בסגנון חסידי?
אפשרי גם ליטאי, אבל סגנון חרדי ישיבתי, עדיף באיכות טובה.
תודה על כל המאמץ, מאוד עוזר לי.

• הוסף לסימניות
בכיף.
אם יש לך צורך בהסרטות נוספות של שריפת חמץ אוכל לשלוח לך.
יש משהו ספציפי נוסף שאת צריכה?

• תודה
  • הוסף לסימניות
בכיף.
אם יש לך צורך בהסרטות נוספות של שריפת חמץ אוכל לשלוח לך.
יש משהו ספציפי נוסף שאת צריכה?
תודה,
מה שהיה עד עכשיו מצוין,
כרגע חסר לי ילד הולך עם אבא [חרדי] ילדים/אנשים לומדים תורה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה