בקשות קליפים / לופים / אפקטים, ועוד מחפשת לופים בנושא יהדות/קיום מצוות בתמורה שווה

• פותח הנושא mgv
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למה אני לא מצליחה להוריד חלק מן הקבצים - רושם שגיאה...

• הוסף לסימניות
מה את מנסה להוריד? יכול להיות שזה קבצים שכבר לא קיימים?

• הוסף לסימניות
שלום
מחפשת בדחיפות לופים של תפילה, אבל כל הלינקם כבר אינם קיימים
אני בנטפרי
אודה מראש לכל המסייעים

• הוסף לסימניות
העליתי לך לכאן

• הוסף לסימניות
הי, אני גם צריכה את הקבצים שהעלת, נראה מעולה עבורי, אבל כתוב שהקובץ לא קיים..

• הוסף לסימניות
תפילין תפילה הצלחתי להוריד..

• הוסף לסימניות
מה את צריכה?

• הוסף לסימניות
האם תוכלי בבקשה לעלות לי שוב תודה ענקית

• הוסף לסימניות
לימוד תורה תפילה וצל של ילדה מתפללת וכדומה תודה ענקית

• הוסף לסימניות
תביאי לי את המייל שלך אני אשלח לך

• הוסף לסימניות
גם אני ישמח לחומר הזה למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה ענקית ולילה טוב

• הוסף לסימניות
אני גם ישמח <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מצרפת..

קבצים מצורפים

• old-city-dome-of-the-rock-jewish-quarter-of-the-western-wall-plaza-with-peo_wytcdvyeb__D.mp4
    26.9 MB · צפיות: 245
  • old-city-jewish-quarter-of-the-western-wall-plaza-with-people-praying-at-th_bjnfpw1vh__D.mp4
    24.1 MB · צפיות: 226
  • reading-a-prayer-book-at-the-wailing-wall-refered-to-as-the-western-wall-or_zjvpddjeh__D.mp4
    20.9 MB · צפיות: 225
  • row-of-chairs-in-church-with-bible_-1diwquxb__D.mp4
    30.7 MB · צפיות: 221
  • bible-light-rays_-11dsqkls__D.mp4
    21.2 MB · צפיות: 228
  • הוסף לסימניות
אני יודעת שעבר זמן אבל אני צריכה בדיוק את מה שהעלו לפה וכבר לא קיים
יש מישו שיכול להעלות?.?
יעזור מאוד מאוד
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה