מחפשת לופים - קליפים

• הוסף לסימניות
מישי יכולה להעלות לי לופים או קליפים של:
דפים מעופפים
משהו שמבטא חלום [כחלום יעוף] מול מציאות [מקווה שאני ברורה מספיק, אם לא - בעיה!]
מגדל אייפל
משו שיתאים להגדרה "סיפור חיים" [אולי סרט פילים עם תמונות חולפות?]
ועוד משו אני לא זוכרת עכשיו אז אולי אוסיף בהמשך.

תודה!

• הוסף לסימניות
נראה לי יכול להתאים ל"סיפור חיים"

קבצים מצורפים

• Cinematographic Film - AlexFreeStockVideo_HD.mp4
    6.3 MB · צפיות: 44
  • best phone animational green screen free stock footage_HD.mp4
    5.7 MB · צפיות: 46
  • הוסף לסימניות
בכייף :)
בהשראת "כחלום יעוף"

קבצים מצורפים

• Free Green Screen Chroma Key Ready Stock Video Clip_HD.mp4
    4.2 MB · צפיות: 43
  • עננים.mp4
    3 MB · צפיות: 34
  • סופת טורנדו.mp4
    3.5 MB · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
למישי יש לופים של מגדל אייפל ודפים מעופפים?

• הוסף לסימניות
אואוו, נעימה, איזה יופי...
אני צריכה גם קליפ של חבלים משו.

אה, וגם דפים מעופפים.

תודה [אייקון מתרגש..]

• הוסף לסימניות
תודה על תגובתך.
חבלים יש לי כאן מהפורום. משקל גדול מדי ולא עולה לכאן - לא אספיק להעלות בדרך אחרת.
תוכלי לערוך כאן חיפוש של קליפים ו'מתנות' או 'חפשי'. מאחלת לך הצלחה ובקלות.

איך הולך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה