דרוש מידע מחפשת ליווי בפתיחת עוסק פטור חדש ע"י רואת חשבון /יועצת מס

• הוסף לסימניות
שלום
אני מחפשת בשביל חברה רואת חשבון / יועצת מס שתוכל לפתוח לה עוסק פטור
כדי שלא תצטרך לבוא פיזית למשרדים .
לא משנה האיזור - המטרה שהיא לא תצטרך לצאת מהבית.
ליווי לפתיחה + עזרה בהגשת דו"ח חודשי ראשון.
אשמח להצעות מחיר למייל :yk22446688 וכו'

• הוסף לסימניות
אני עובדת עם רבקי שפירא כבר כמה שנים והיא מעולה. מעולם לא פגשתי אותה, הכל נעשה דרך המייל במקצועיות ויעילות.

=

קבצים מצורפים

• רבקי שפירא - פרטי התקשרות.png
    רבקי שפירא - פרטי התקשרות.png
    KB 495.7 · צפיות: 46
  • הוסף לסימניות
תודה! מעדיפה מישהו מפה שיוכל לתת לי הצעת מחיר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני עובדת עם רבקי שפירא כבר כמה שנים והיא מעולה. מעולם לא פגשתי אותה, הכל נעשה דרך המייל במקצועיות ויעילות.

=
ממליצה עליה?
אני בדיוק גם מחפשת - אבל אחת שתדע להדריך אותי בדיוק
ומה שנקרא אני משלמת לה אבל כל העסק של ניהול הכספים אצלה - חשבונות כמה צריך למי להגיש ומתי....
אני לא אוהבת להתעסק עם זה ומחפשת יועצת מס מקצועית בדגש על שירות מעולה מעולה

• הוסף לסימניות
ממליצה עליה?
ומה שנקרא אני משלמת לה אבל כל העסק של ניהול הכספים אצלה - חשבונות כמה צריך למי להגיש ומתי....
גב' דובין - מקצועית מסורה מאוד מומלצת!
מס' טלפון - 0527151479

• הוסף לסימניות
אני עובדת עם רבקי שפירא כבר כמה שנים והיא מעולה.

מצטרפת להמלצה,
עברתי אל רבקי מיועצת מס אחרת,
וגיליתי עולם חדש של שירות

רבקי מדהימה ואכפתית,
ובעלת שירות ויחס נדירים

• הוסף לסימניות
ממליצה עליה?
ממליצה בחום רב!
אני לא עושה כלום, הכל היא עושה. (יש לה צוות, כולן עובדות איתה והן עושות עבודה נפלאה).
לי אין סבלנות להתעסק עם כלום, והכל עובר דרכה.
שולחת מיילים מסודרים, מתזכרת מתי לשלוח לה סיכומים, וכל מה שצריך.
הרבה חברות שלחתי אליה וכולן מרוצות מאד. (אין לי שום רווח. אני לקוחה קבועה ומרוצה).

• הוסף לסימניות
יכולה לתת לי פה תמייל שלה?
עצלות של להקליד פשוט :eek:

• הוסף לסימניות
rivki a @ gmail.com

תסמני לי שהעתקת, כדי שאמחוק...

תהני איתה בטוח!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יכולה למחוק

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תכלס... האם יש מישהו שלוקח על הגשת דו"ח פחות מ400 ש"ח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה