מידע שימושי מחפשת לימודי דרמה

• הוסף לסימניות
התקשרתי לפסיפס ונגמרה ההרשמה, התקשרתי למלכות והם לא פתחו קבוצה ומצולות מאוד יקר לי, למי יש עוד רעיון?

• הוסף לסימניות
אנסמבל - ירושלים.
מאד ברמה.

• הוסף לסימניות
למה כוונתך?
אם את שואלת על סגנון הבנות.
מדובר בבנות בית יעקב, לא נראה לי שיש להם נערות, צריך לברר.
אבל נשים ובחורות בוגרות ביע"ק - כן.
באמת לא הייתי מובנת, התכוונתי על סגנון הלמידה, הבנתי שאין קו מסוים ללמידה וזה בנוי בצורה שכל מורה מלמדת בסגנון אחר, זה נכון?

• הוסף לסימניות
באמת לא הייתי מובנת, התכוונתי על סגנון הלמידה, הבנתי שאין קו מסוים ללמידה וזה בנוי בצורה שכל מורה מלמדת בסגנון אחר, זה נכון?
אני יכולה לומר מנסיונה של מכרה שלי שלמדה גם בפסייפס וגם באנסמבל.
אנסמבל לוקח מבחינת הלמידה בדיוק מהסיבה שיש שם מגוון של מורות וכל אחת מוסיפה לך מהנישה שלה.
זו לא גישה שונה בין מורה למורה, אלא כל מורה מוסיפה בתחום שלה.
בפסיפס יש אחת ויחידה שמעבירה את הקורס ולכן התלמידות פתוחות רק לערוץ אחד בתחום.
היא אמרה לי פעם ששניהם ברמה, אבל אנסמבל זרק אותה החוצה, לעבודה.
היום היא עובדת בתחום.

• הוסף לסימניות
אני יכולה לומר מנסיונה של מכרה שלי שלמדה גם בפסייפס וגם באנסמבל.
אנסמבל לוקח מבחינת הלמידה בדיוק מהסיבה שיש שם מגוון של מורות וכל אחת מוסיפה לך מהנישה שלה.
זו לא גישה שונה בין מורה למורה, אלא כל מורה מוסיפה בתחום שלה.
בפסיפס יש אחת ויחידה שמעבירה את הקורס ולכן התלמידות פתוחות רק לערוץ אחד בתחום.
היא אמרה לי פעם ששניהם ברמה, אבל אנסמבל זרק אותה החוצה, לעבודה.
היום היא עובדת בתחום.
מענין. יש לך פרטי יצירת קשר שאת יכולה להביא לי? את יודעת עד מתי הרישום?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג לגבי יצירת קשר.
הם ממוקמים במנהל קהילתי "אשכולות" אאל"ט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה