עזרה מחפשת לימודי פוטושופ לנערה

• הוסף לסימניות
מחפשת מקום או קבוצה ללימוד פוטושופ- או עריכת תמונות או סרטונים
לא ככ משנה איפה- אזור המרכז - במודיעין עילית ירושלים בני ברק אלעד...

אשמח מאד למידע
תודה!

• הוסף לסימניות
052-7165047
אשה צעירה שמעבירה שיעורים
בבני ברק

• הוסף לסימניות
יש ביוטיוב סרטונים של פוטושופ פור יו
צריך קצת חוש...אבל סרטונים מאוד ברורים וקליטים
אולי אפילו תנסי רק בשביל הרקע שיהיה לה
חלקם פתוחים בנטפרי
אחד לדוגמאhttps://www.youtube.com/watch?v=ac6ttV4mclE

• הוסף לסימניות
תודה
אני צריכה יותר בשביל התעסוקה, לצאת קצת בחופש....
מחפשת משהו בקבוצה

• הוסף לסימניות
אני מארגנת עכשיו קבוצה ברמות חמישה מפגשים
600 ש"ח אני אפתח רק אם יהיה מספיק בנות

• הוסף לסימניות
מעוניינת בקורסים בדיגיטל?

• הוסף לסימניות
קורסים דיגיטליים של סמארט גו.

• הוסף לסימניות
ראיתי לאחרונה פרסומת על פוטושופ לנערות במנהל אשכולות בירושלים.

• הוסף לסימניות
אני לומדת עריכת וידאו דרך המחשב אצל אחת אלופה והיא מלמדת גם פוטושופ.
אם מעניין אותך שלחי לי מייל S025712665

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה