מחפשת לעבוד עם מישהי בשיתוף פעולה

• פותח הנושא APEX
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כעורכת וידאו אני מחפשת מישהי:

*גרפיקאית שיודעת לעצב על דיסקים
*בעלת מדפסת לייזר להדפסה על דיסקים
*מאיזור המרכז (בני ברק- אלעד)

אני מחפשת לעבוד עם מישהי באופן קבוע בשיטת "שלח-קבל".
כלומר, אני אשלח לה חומר לעיצוב חיצוני של דיסק או שאשלח עיצוב של דיסק מוכן
(במקרה שהלקוח מביא לי)
והיא תעצב ותצרוב על דיסקים. (הכמות משתנה בהתאם לבקשת הלקוח. פעמים מדובר בשני העתקים בלבד.)

ע"מ שאוכל להעביר את הדיסקים בקלות,
אני צריכה גרפיקאית מאיזור המרכז (בני ברק- אלעד)

אשמח לקבל הצעות במייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
פני לניק רותיי

• הוסף לסימניות
אני רואה
את ורותי זה צמד חמד ממש...;)

• הוסף לסימניות
רוצה להיות שלישיה?:p

• הוסף לסימניות
יש מקום לכככ---וווו-ללל---םם!!!!
מי שרוצה בשמחה.... :p;):):D
רק לא לדחוף בבקשה..:p

• הוסף לסימניות
חחחח,
אני אחשוב על זה ברצינות..
נשמע משתלם..;)

• הוסף לסימניות
בעבר עבדתי כגרפיקאית בחברה של הדפסת דיסקים, אבל אני מהצפון.

• הוסף לסימניות
קצת רחוק מאלעד שבמרכז...;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה