נכתב ע"י סא;1062444:יד שניה. למישהו יש ורוצה למכור?
או אולי למישהו יש רעיון היכן ניתן להשיג לא כ"כ יקר?
בדקתי את זה דוקא.נכתב ע"י Magic Brush;1062492:ריבונו של עולם!!! זה ארון מעולה לכאלו שהמחשב שלהם נפתח פעם בשלוש ימים,
אבל איך אפשר לשבת שעות מול המחשב כשאין מקום לרגלים?????
אני שואלת באמת, כי אם זה נח וטוב ולגב והכל בסדר... אני אשקול גם כזה ארון. שלא כל אחד צריך לדעת מה יש בתוכו......
הואקום שלי הוא a4 ולא תופס הרבה מקום. גם כרגע השולחן מחשב שיש לי הוא די סטנדרטי.נכתב ע"י miri;1062570:אבל בתור ציירת לא נראה לך שצריך שולחן גדול שיהיה מקום גם לדפים בצד?
אני גם מנסה לתכנן לי את פינת העבודה וחשבתי שזה הכי חשוב מקום לטבלט ולדף או קנבס גדול אפילו
אם תוכלי לשלוח תמונה באישי- אשמחנכתב ע"י שחרית;1062675:אני התמדתי בחיפוש ביד2 עד שבסייעתא דשמיא מצאתי ארון למחשב כמו חדש שפעם מכרו באיקאה במחיר זול. אני מאד מרוצה.
(נדמה לי שחיפשתי בערך שבועיים, בדקתי כל יום)
אבל זה באמת השקעה של חיפוש וסייעתא דשמיא.
גם אני אשמח לתמונה או קישורנכתב ע"י dinil;1062677:יש באיקאה
המחירים טובים, האיכות קצת פחות, אבל אם שומרים על זה חזק זה גם מחזיק לאורך זמן(אצלי יש ארון מהם כבר שנים)
תודה!נכתב ע"י eden7115;1063411:באתר של איקאה לשון החיפוש שמניבה תוצאה של ארון מחשב היא "מכתבה".
המחיר שלהם לארון כזה הוא 2,245 ש"ח (יש בצבעים חום-אפור ושחור).
באנגלית עם מילות חיפוש: Computer cabinet
תמצאי דוגמאות יפיפיות ויצירתיות - מצויין למי שמעוניינת לבנות ארון כזה אצל נגר.
אם רוצים דוגמאות, תכתבו סגנון - ואשתדל להעלות.
ניסיתי לעשות חיפוש אבל אני חסומה. מאד אשמח להעלאהנכתב ע"י eden7115;1063411:באתר של איקאה לשון החיפוש שמניבה תוצאה של ארון מחשב היא "מכתבה".
המחיר שלהם לארון כזה הוא 2,245 ש"ח (יש בצבעים חום-אפור ושחור).
באנגלית עם מילות חיפוש: Computer cabinet
תמצאי דוגמאות יפיפיות ויצירתיות - מצויין למי שמעוניינת לבנות ארון כזה אצל נגר.
אם רוצים דוגמאות, תכתבו סגנון - ואשתדל להעלות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים