מחפשת לקנות בבני ברק

• הוסף לסימניות
1. גיטרה.
מדובר בגיטרה לילדה, שרוצה כעת להתחיל לפרוט. אז בבקשה, כוונו אותי לחנויות, שמוכרות גיטרות במחירים שפויים.
2. אביזרי ציור.
הכוונה לכן ציור, בדים נמתחים, ספרי הדרכה לציור, מכחולים וצבעים איכותיים. פעם היתה חנות בשם 'ציורית' והיא מכרה את כל הדברים הללו. אח"כ היא עברה כל מיני גלגולים ווריאציות, עד שגיליתי לאחרונה שהיא נסגרה. ארטא בבני ברק לא מחזיקים את הדברים הללו. רק את הצבעים. שזה דווקא הכי פחות קשה להשגה. מכירים חנות מתאימה?
(וזה בשביל ילדה, שרוצה להשתכלל באיור...)

• הוסף לסימניות
בבני ברק הכי מקצועי צורה וצבע.
בת"א יש הרבה חנויות לציירים, הגדולה והמקצועית מכולם היא ארטא בנחלת בנימין

• הוסף לסימניות
צורה וצבע היא אכן חנות מצוינת לצירת המתחילה,
וגיטרה - יש באורגנים זה אנחנו (רח' כהנמן 101 - משהוא כזה. הטלפון שלהם: 6767678

• הוסף לסימניות
רק דבר אחד-לא להעיז לקנות גיטרה יקרה על תחילת הלימוד,
כן כן, גם 250 ש"ח לגיטרה זה יקר לילדה מתחילה..
יש גיטרות מצוינות ב-150 ש"ח, לילדים מתחילים בכזה גיל.

אגב, 'אורגנים זה אנחנו', אמנם יש להם שירות מאוד טוב ומקצועי,
אבל בדר"כ מכירות בתחום הזה שנעשות בבית, המחירים יקרים יותר......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1074214:
רק דבר אחד-לא להעיז לקנות גיטרה יקרה על תחילת הלימוד,
כן כן, גם 250 ש"ח לגיטרה זה יקר לילדה מתחילה..
יש גיטרות מצוינות ב-150 ש"ח, לילדים מתחילים בכזה גיל.

אגב, 'אורגנים זה אנחנו', אמנם יש להם שירות מאוד טוב ומקצועי,
אבל בדר"כ מכירות בתחום הזה שנעשות בבית, המחירים יקרים יותר......

איפה אפשר להשיג גיטרות ב-150 ש"ח? אשמח לשמוע. כי ב'אורגנים זה אנחנו' באמת הציעו לי טלפונית גיטרה 3/4 ב- 250 ש"ח וזה נשמע לי אכן יקר למתחילה.
כמו כן, צורה וצבע- איפה החנות ממוקמת? יש למישהו טלפון שלהם? ב-144 אמרו לי שאין חנות כזאת בבני ברק...
תודה על עזרתכם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvory;1074216:
איפה אפשר להשיג גיטרות ב-150 ש"ח? אשמח לשמוע. כי ב'אורגנים זה אנחנו' באמת הציעו לי טלפונית גיטרה 3/4 ב- 250 ש"ח וזה נשמע לי אכן יקר למתחילה.

מקום ספציפי בכזה מחיר אין לי בראש להרגע,
אבל זה מידיעה, כי ראיתי אין ספור פעמים פרסומות של 'גיטרה למתחילים ב-150 ש"ח בלבד', בהמשך היום, אמצא לך בעזה"י מיקום חנות מדוייק.

נכתב ע"י dvory;1074216:
כמו כן, צורה וצבע- איפה החנות ממוקמת? יש למישהו טלפון שלהם? ב-144 אמרו לי שאין חנות כזאת בבני ברק...
תודה על עזרתכם!

רחוב לנדא 4 בני ברק, 03-5705040

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
צורה וצבע רח' לנדא 035705040 תגידי שאני שלחתי אותך....;)

יש חנות בקניון אילון בשם "מחסן גיטרות" יש להם גיטרה קלאסית במבצע 200 במקום 380 ש"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה