- הוסף לסימניות
יש לך קישור?הזמנתי באלי אקספרס ב-100 ש"ח
מתחבר בול לקמיליון...
הוא מספיק חזק?
יש לך קישור?הזמנתי באלי אקספרס ב-100 ש"ח
מתחבר בול לקמיליון...
יש לך קישור?
הוא מספיק חזק?
המחיר עלה קצת, עלה לי 28$.![]()
36.18US $ 2% OFF|אופנה ילדי עגלת דוושת מתאם שני ילד עזר קרוואן תאומים קטנוע טרמפיסט ילדים עומד צלחת עם מושב|אביזרים לעגלות| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
זה מתחבר לכל העגלות?
איכותי? חזק?
שימי לב שזה שונה ממה שמוכרים היום לבי 5מרוצה מאד! גם ככה זה מחיר זול משמעותי מכל החנויות.
עשיתי חשבון ששווה לי לקנות לכל ילד חדש מלקנות אחד חזק ב-600 ש"ח...
אישית, לא משתמשת הרבה בטרמפיסט, אבל מרגיש לי כן משהו שווה ואיכותי.
צריך לראות בפרטי המוצר מה הקוטר שלו ולפי זה לראות לאיזה עגלה מתאים, אני ראיתי בתמונות של הקונים שמתחבר לקמיליון ועל סמך זה הזמנתי.
שימי לב שזה שונה ממה שמוכרים היום לבי 5
בעבר באמת זה התחבר כמו מה שיש בעלי אקספרס
היום זה מגיע בצורת חיבור שכנראה יותר טובה לעגלה
זה נכנס כמו מסילה כזו
אפשר עדיין לחבר את מה שיש בעלי אקספרס ככל הנראה
רק השאלה היא הם לא שינו את החיבור הזה בגלל שזה הכביד על השילדה
עדיין לא הסתדרתי
אשמח מאד!!!
עדיין לא!אני יכולה לתת לך חינם, אבל זה לא מתחבר לעגלות החדשות של היום...
צריכה להעלות מהמחסן כדי לצלם, תגידי אם כבר הסתדרת...
לאיזה עגלה זה צריך להתחבר?עדיין לא!
אשמח מאד!!!
לא כ"כ העניין של לאיזה עגלה כתבתי למעלה את הסיבה שאני צריכה.לאיזה עגלה זה צריך להתחבר?
כי שלי זה לא חיבור כמו שהעלו בתמונות קודם...
היהמחיר עלה קצת, עלה לי 28$.![]()
36.18US $ 2% OFF|אופנה ילדי עגלת דוושת מתאם שני ילד עזר קרוואן תאומים קטנוע טרמפיסט ילדים עומד צלחת עם מושב|אביזרים לעגלות| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים