מידע שימושי מחפשת לקנות יד 2 אמבטיה לעגלת יויו

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות יד שניה,
אמבטיה (ערכת ניובורן) לעגלת יויו
בצבע ניטרלי (שיתאים גם לבן וגם לבת:)
כמו אפור\בז'\ שמנת\ ירוק וכו'
במצב טוב כמובן
במחיר טוב ולא יקר
אז אם יש לך ואת לא משתשמשת /מעונינת למכור/מכירה משהו שרוצה למכור
אשמח לדעת!
גמישה לאזורים בארץ
תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי יש את הכחול , במצב מצוין
השתמשתי לילד אחד, זמן קצר
כמה את מעוניינת לשלם?

• הוסף לסימניות
מעונינת לקנות עגלת יויו- רק את הטיולון יד 2... יש רעיון?
אשמח למייל tamarhartאין לכתוב כתובת מייל

• הוסף לסימניות
מוכרת ערכה מהממתתת של ניובורן של יויו צבע אפור! שמורה מאוווד לא השתמשתי בה כמעט, נראית כחדשה ממש
אם את מעונינת אשמח לתת לך פרטים נוספים במייל:tamarhartאין לכתוב כתובת מייל

• הוסף לסימניות
מוכרת ערכה מהממתתת של ניובורן של יויו צבע אפור! שמורה מאוווד לא השתמשתי בה כמעט, נראית כחדשה ממש
אם את מעונינת אשמח לתת לך פרטים נוספים במייל:tamarhartאין לכתוב כתובת מייל
אני גם מחפשת.
בכמה את מעונינת למכור?

• הוסף לסימניות
אני מוכרת ערכת ניובורן ורודה (ג'ינג'ר)
היתה בשימוש חודשיים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לי ירוק מנטה בקושי היה בשימוש (במקביל לעגלת אמבטיה נוספת) מחיר 450

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה