עזרה מחפשת לקנות כרטיס/ שניים למופע ביום רביעי "פתחי לי אחותי" בבנייני

• הוסף לסימניות
ביום רביעי 18.9
עם יפוש ותמר אנטון
אשמח לכל מידע

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
@rand
ראיתי את זה,
סורי, עכשו ראיתי שמדובר על מופע אחר
1726348324806.png
1726348324806.png

• הוסף לסימניות
הי שלום אני גם מעונינת לקנות כרטיסים למופע ברביעי-באתי אני לפתוח לדודי
אני אשמח לכל כמות של כרטיסים (עד שש)
וניסיתי לשלוח מייל למודעה למעלה אבל זה כתב לי שהמייל לא תקין...

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת למכור כרטיסים
יש לי 2 כרטיסים או 3
יש מישהי שרוצה?
מוכרת את כל הכרטיסים ביחד

• הוסף לסימניות
איפה המקומות שלך וכמה זה לכרטיס?

• הוסף לסימניות
מי כתב שהוא מוכר כרטיסים תרשמי לי מייל בבקשה

• הוסף לסימניות
הי
יש לי 2 כרטיסים למופע היום
0548411646
Elisheva123455 @ gmail.com יש רווח בין השטרודל לגימייל.

• הוסף לסימניות
לכל הנשים שקנו כרטיסים לפתחי לי בבריכת הסולן ליום שלישי להופעה עם יובל ונרקיס- אתן צריכות לדעת שהמופע שהיה אתמול היה מעורב, נשים עם גברים, אז את תכננתן להגיע לערב חיזוק לנשים מחר- תדעו שגם הוא הולך להיות מעורב.
מצרפת תגובה של אחת הנשים שהיתה שם-
פתחי לי פתח בתפילות או תפרצי פרצה במחולות מעורבות ?
ערב יום כיפור תשפ"ו, זכינו לקדש שם שמים ולברוח מערב התעוררות שהתקיים באשדוד עבור שירי תפילה וסליחות, אך למרבה הצער האמרגן החרדי שהפיק את האירוע למאות ואולי אלפי נשים, לא יכל לעמוד מנגד כמה מניינים של גברים שהגיעו בזכותו ובהשראתו למופע זמרות. כמה מרגש וכמה ציני שמפיק שמפיק בהווה ובעבר מאות הפקות לציבור החרדי לא מתבייש ברייש גלי לפתוח אירוע מעורב ששרות בו זמרות , ועוד לקרוא לזה- ערב התעוררות ותפילות ?
עד כמה נמוך עוד נוכל לרדת ? אתה מביא זמרות ומכניס גברים לקהל אחרי שכל הפרסום היה מיועד לנשים ? הגענו בשמחה, מאות נשים חרדיות, שרצינו להתקרב להשם מתוך שירה ואתה לא מתבייש בכזו ציניות להפוך את האירוע למעורב ??
בושה !!!
ברחנו משם כל עוד נפשנו באנו...
אם זו הדרך שלך לעורר את הקהל לפני יום כיפור- המצב שלנו כחברה חרדית ואפילו חברה מסורתית שהגיע לערב חיזוק.... עגום מאוד...
ויש עוד מופע כזה בירושלים..
ועוד היד נטויה....
ומביא רב קדוש עליון שיעשה קבלת עול מלכות שמיים בידיעה ברורה שהערב הוא- ערב חיזוק לנשים....
האם הכל הפך לאינטרסים של כסף ???
ערב יום כיפור תשפ"ו זה הזמן לחשבון נפש שלנו כחברה, כציבור וכפרט...
איך נרצה שמפיקי המגזר החרדי יעצבו את הדור שלנו של המחר..... ????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה