כללי מחפשת לקנות מדפסת...

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות מדפסת משולבת שחור לבן(הדפסה, צילום, סורק, ופקס) עם חיסכון בדיו(נראה לי סוג של הדפס בלייזר)
מה שחשוב לי:
שתהיה חזקה ותחזיק מעמד הרבה זמן
לא צורכת הרבה דיו
קלה לתפעול
הגודל -לא טנק...
הסורק שבה יסרוק ברמה איכותית כמה שאפשר
וכל מדפסת שעומדת בקריטריונים הנ"ל- הצעת מחיר הכי זולה.
וכמובן איפה כדאי לקנות באזור ירושלים?( מבחינת שירות ומחיר!)
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הכל את רוצה!
אין משהו שאת מוכנה לוותר עליו?

טוב, אז ככה-
בד"כ מדפסות הליזר המשולבות מחזיקות מעמד יפה מאד.
ההדפסה זולה מאד. (פחות מ-10 אג' לדף), יפה ואיכותית.
המדפסות מגיעות עם חוברת הוראות, כך שתוכלי בקלות ללמוד אותה.
לי יש מדפסת של סמסונג כבר 5 שנים ואני ממש מרוצה.
הסורק מעולה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה חסידה;1414197:
הכל את רוצה!
אין משהו שאת מוכנה לוותר עליו?

טוב, אז ככה-
בד"כ מדפסות הליזר המשולבות מחזיקות מעמד יפה מאד.
ההדפסה זולה מאד. (פחות מ-10 אג' לדף), יפה ואיכותית.
המדפסות מגיעות עם חוברת הוראות, כך שתוכלי בקלות ללמוד אותה.
לי יש מדפסת של סמסונג כבר 5 שנים ואני ממש מרוצה.
הסורק מעולה!!!

יש לה גם פקס ומכונת צילום?
כמה היא עולה?
ומה הדגם שלה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה