כללי מחפשת לקנות מחשב נייד יד שניה, יש למישהו?

• הוסף לסימניות
שלום,
מחפשת לקנות מחשב נייד יד שנייה, חובה יציאת HDMI , משהו עם סוללה תקינה לגמרי, מערכת הפעלה וינדוס 7 ועובד...
אם יש כאן מישהו שמחפש למכור, אשמח לשמוע!

• הוסף לסימניות
את יכולה לחפש ביד 2. יש שם הרבה מציאות.

• הוסף לסימניות
מחשב נייד

יש לי מחשב מצוין לפנות באישי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosil;1024038:
את יכולה לחפש ביד 2. יש שם הרבה מציאות.

יש לציין שקניית מחשב יד שנייה דורשת המון סייעתא דשמיא שלא ליפול בפח. רוב הלפטופים המיוצרים כיום, אינם שורדים יותר מ 3 / 4 שנים. ומחשב שהיה בשימוש יותר משנה שנתיים בד"כ הוא לא 'גרויסע מציאה'.
ובפרט לגבי קנייה מאתר יד 2 דרושה זהירות יתר. שהרי אינך יודע עם מי יש לך עסק.
יש לי חבר שקנה מחשב נייד מיד 2 והוא התרשם שמדובר במשהו טוב, ובסוף הוא קיבל לביתו גרוטאה מפורקת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מן מהוופלים;1024157:
יש לציין שקניית מחשב יד שנייה דורשת המון סייעתא דשמיא שלא ליפול בפח. רוב הלפטופים המיוצרים כיום, אינם שורדים יותר מ 3 / 4 שנים. ומחשב שהיה בשימוש יותר משנה שנתיים בד"כ הוא לא 'גרויסע מציאה'.
ובפרט לגבי קנייה מאתר יד 2 דרושה זהירות יתר. שהרי אינך יודע עם מי יש לך עסק.
יש לי חבר שקנה מחשב נייד מיד 2 והוא התרשם שמדובר במשהו טוב, ובסוף הוא קיבל לביתו גרוטאה מפורקת.

נכון לגמרי! אני אישית נכוויתי בקניית מחשב מאתר יד2!
המוכר היה נוכל וברח עם כל הכסף.
אז לא זו בלבד שלא ראיתי את הכסף -אפילו מחשב גרוטאה לא קיבלתי!
הלכנו עם הסיפור למשטרה כי הוא היה "מוכר" והיה לי את כל פרטיו (כך שבשעת הרכישה לא יכולתי לחלום שמדובר בגניבה)
כשהעלו את פרטיו למחשב עלתה תמונתו והשוטרות אמרו בינן לבין עצמן (באנגלית - הן חשבו שאינני מבינה) שמדובר במבוקש סדרתי!
לא משנה שזה לא מנע מהשמטרה לסגור את התיק מפאת חוסר הוכחות...
תזהרו מאוד מהאתר הזה ומכל מקום שהוא לא בחנות ישירה!!!!!!
לפעמים רוצים לשלם בזול ומשלמים ביוקר...

• הוסף לסימניות
זו בדיוק הסיבה שהעלתי את השאלה לכאן. לא רציתי לקנות דבר כזה דרך יד שתיים, אלא לשאול אם יש מישהו כאן, משלנו, שמוכר מחשב נייד במצב טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה