מצלמה מחפשת לקנות מצלמת קנון G7 מארק 3

• הוסף לסימניות
מי מכם מוכר ויש לו במלאי כרגע G7 מארק III ? ובכמה?

אשמח למידע תודה!

• הוסף לסימניות
אשמח גם,
אני מחפשת כבר כמה חודשים בנרות....

• הוסף לסימניות
אנחנו מוכרים מצלמות וכרגע באמת אין במלאי G7
יש כעת רק 740SX במלאי לכל המעוניין
0527134305

• הוסף לסימניות
אני מתעניית בקניית מצלמה,

האם עדיף לי את קנון G7 מארק 3 או מצלמה מקצועית בערך באותו מחיר ?

• הוסף לסימניות
יש לי חבר שיש לו אחת אחרונה כבר אין ברוב החניות בחול וגם לא בארץ ובכל האתרים כבר הקפיצו את המחירים 0527168481
אך במאוד יקר

• הוסף לסימניות
הגיעו לי 4 מצלמות בודדות G7 מארק 2
לכל המעוניין נמכר ב 3300 ש"ח
0527134305

• הוסף לסימניות
אני מכיר מישהו שיש לו כמה סוגים
מספר שלו: 054-846-2268

• הוסף לסימניות
בעז"ה יום א' פרשת כי תצא (שבוע ויומיים) מגיע אליי מלאי חדש של מצלמות G7 MARK II/III (אולי גם SX740).
אין מה להתקשר אליי כל יום.
להתקשר אז לא מתחייב על תאריך אבל בעזרת השם יתברך.
כמו"כ יהיה עדכון מחירים, עדיין הכי זולים כתמיד.

• הוסף לסימניות
בעז"ה יום א' פרשת כי תצא (שבוע ויומיים) מגיע אליי מלאי חדש של מצלמות G7 MARK II/III (אולי גם SX740).
אין מה להתקשר אליי כל יום.
להתקשר אז לא מתחייב על תאריך אבל בעזרת השם יתברך.
כמו"כ יהיה עדכון מחירים, עדיין הכי זולים כתמיד.
אבל מה יהיה המחיר של הG7 מארק 2??

• הוסף לסימניות
יש בכדורי טיים ברחוב שמגר בירושלים
חנות מצוינת הכי זולה שראיתי
0527168481

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה