מחפשת לקנות נעלי שבת לכל המשפחה,בעיקר בנים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;943373:
בחנת שבסנטר וואן הישן באמת מבצעים שוים

אני דווקא דיברתי על החנות שבבני ברק
אני נוסעת מירושלים כדי לקנות שם!
בחנות בירושלים זו לא אותה סחורה כמו בבני ברק ואין להם את החברה הפרטית של פמילי שוז Y&M שהיא לדעתי מעולה וזולה!
החנות בירושלים היא רק זכיינית של השם - אבל זו לא רשת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;943395:
מיג וכל היתר- הבעיה שלי עם הדפוקות שנראות זוועה כבר מפעם שניה שנלבשות. אם היו מחזיקות תקופה ואח"כ לזבל ניחא, אבל לאחר יום יומיים ללכת עם נעליים מקולפות זה פשוט מוזנח ביותר.

אז זהו, שהנעלי לק של הבנים היו בסדר גמור מהבחינה הזו, (אני יכולה לצלם לך:))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;943391:
זהו, שאצל הילד הספציפי הזה, יצא לי ששלמתי לעונה 60 ש"ח כפול 6 זוגות נעליים פלוס מינוס, וכשקניתי לו את אלה של מיטל שעולות בסביבות 200 ש"ח, יצא לי לבסוף זול יותר...

בהתחלה כשהיו לי ילדים ראשונים חשבתי כמוך אמרתי אקנה יקר וזה יחזיק הרבה זמן וראיתי שהיקרות הממותגות ביותר כמו פילה ועוד נקרעו אחרי שבוע ואז החלטתי לקנות תמיד רק זול הכי בזול שאפשר ואלה נקרעות באותו קצב , זה לא קשור לחוזק של הנעליים אלא לשימוש שהילדים עושים בהן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;943363:
תכל'ס השיטה היא לקנות במבצעים. קצת מעצבן לעקוב ולחכות אבל אז משלמים חצי מחיר. האמת שאני עושה את זה גם בנעלי חורף לדוגמא. עכשיו מתחיל סוף העונה לחורף, קונים מידה שתיים יותר ומחביאים בארון. עוד לא קרה לי ב"ה שלא התאים בשנה אח"כ.

נראה אותך כשיהיו לך בנות בכיתות ז-ח שלא תסכמנה לנעול בשום מצב נעליים שקנית במבצע בעונה קודמת.

אגב נעלי פומה הן יקרות אך שוות, איכותיות במיוחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה