דרוש מידע מחפשת לקנות פלאפון כשר עם מצלמה ונגן כמו נוקיה C2, איזה סוגים יש?

• הוסף לסימניות
יש לי 10 שנים פלאפון נוקיה C2 עם אופציה לכרטיס זיכרון ומצלמה,
הוא ממש מפורק וכבר לא עובד טוב.
ואני רוצה פלאפון כמובן כשר אבל כנ"ל, שאפשר לשים תמונה של הילדים בשומר מסך,
ולבחור שירים לצלצול מהכרטיס.
אשמח לשמוע:
א. האם אפשר לתקן את הC2 שלי? להחליף לו את כל הגוף, ממש לחדש כולל החיבור לאוזניה וההטענה וכו'
ב. איזה סוגי פלאפונים כשרים עם מראה כשר יש בנתונים שביקשתי.?

• הוסף לסימניות
יש לחברת סמסונג דגם E3300
פלאפון חזק איכותי שמיעה טובה ועוד ועוד.
אני מאד אוהב אותו.
אבל צריך להתרגל מנוקיה לסמסונג.

• הוסף לסימניות
c2 עולה כ100 ש"ח באלי אקספרס

• הוסף לסימניות
יש נוקיה 6300

לא מומלץ!

• הוסף לסימניות
אפשר אולי נוקיה230
לא יודעת אם אותו דבר אבל ממש טוב עם סלפי, מצלמה רגילה ונגן
מאליאקספרס באזור 130 ש"ח

• הוסף לסימניות
יש לי C2 כשר (יש על זה חותמת של מאושר וא"א לשים בזה סים לא כשר.....)
ואני מוכרת אותו ב 100 ש"ח...
הוא במצב ממש טוב!!!

• הוסף לסימניות
nokia 255 גרסה כשרה עם נגן ומצלמה

• הוסף לסימניות

עדיין רלוונטי?

לא,
בדיוק אתמול שלחתי לתיקון את הC2 שלי,
הבנתי שאין לו תחליף, ולא יהיה.
העדפתי לשלם 200 שח.
והחליפו לו את כל השלדה,
כולל חיבורים למטען ואוזניה והכל.
וככה אני לא מאבדת את הזיכרון, ההסרטות האנשי קשר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה