פורים מחפשת לקנות תחפושת של בובה

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות תחפושת מושקעת של בובה לגיל שנתיים ושלוש (כמעט)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
הוא לא נותן לי לשלוח הודעה פרטית בגלל שאני לא מנויה
אשמח אם תוכלי לשלוח

• הוסף לסימניות
אני מאחיסמך
זה יעזור לך?
אני לא כ"כ יוצאות משם
עכשיו נזכרתי שהיא לבשה את בגיל 4 וחצי
והיא גדולה ושמנמנה....

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לשכור/לקנות לגילאי שנה ושנתיים

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• תחפושת בובות.JPG
    תחפושת בובות.JPG
    KB 37.5 · צפיות: 123
  • הוסף לסימניות
הי
הי, אני מחפשת גם תחפושת של בובות
צריכה לילדה בת 3.5 וילדה בת שנה וחצי
עדיין רלוונטי?
מושלם
אפשר את המייל או מס' טלפון שלך?
דחוף
ובכמה? מאיפה? להשכרה /למכירה?
וואו!!
מושלם!
אשמח מאוד אם תצרי איתי קשר:
tami45044אין לכתוב כתובת מייל
תודה
מצטערת,
נתפס כבר

• הוסף לסימניות
הי
הי, אני מחפשת גם תחפושת של בובות
צריכה לילדה בת 3.5 וילדה בת שנה וחצי
עדיין רלוונטי?
תצרי איתי קשר בפרטי אוכל לתת לך פרטים של מישהי שיש לה אולי גם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה