מחפשת לקנות 2 על 2 מטר מגליל בריסטול צבע מלא

• הוסף לסימניות
שלום,

אני בהקמת סטודיו לראשונה, ואני מחפשת מישהי שתהיה מוכנה למכור לי חלק מהגליל שלה. רוחב2.75, ואורך 2 מטר זה יהיה מספיק.

יש לי כבר לבן, ואני רוצה עוד צבעים, אך אין לי תקציב להשקיע על גליל 11 מטר לעכשיו.

אם זה מתאים לך נא לשלוח לי הודאה פרטית, ממש תודה!

• הוסף לסימניות
אף אחד לא רוצה למכור לי כמה מטרים?

אולי מישהו רוצה לקנות איתי במשותף גליל של 11 מטר ולהתחלק?

• הוסף לסימניות
אני מוכרת גליל של צבע סגול
ב220 שקל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ינאי;2168261:
אני מוכרת גליל של צבע סגול
ב220 שקל

כb"ל ועוד כמה צבעים
אם מעניין אותך פני אלי למייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
צהוב, טורקיז, סגול, פני באישי

• הוסף לסימניות
אולי יש למישהו למקור חצי גליל אפור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה קוביצק;2169045:
אולי יש למישהו למקור חצי גליל אפור?

לי יש נייר שחור
ניתן להפוך לאפור עם התאורה

רוחב 2.10 חצי גליל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטו טופ;2169523:
לי יש נייר שחור
ניתן להפוך לאפור עם התאורה

רוחב 2.10 חצי גליל

תודה יש לי גם שחור

• הוסף לסימניות
הקפצה

מחפשת לקנות רקע בגוון מוקה, ורוד בהיר
-לא גליל שלם, בירושלים
אשמח אם מישהי מוכרת/מוכנה לקנות ולהתחלק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה