עזרה מחפשת לשכור משחק/ תכנית למסיבת בת מצווה לילדות

• הוסף לסימניות
מחפשת בדחיפות משחק לבת מצוה, לפני תקופה קיבלתי מייל עם פרסומת וטריילר לתכנית בת מצוה ואני לא מוצאת את זה עכשיו, משהי מכירה משהו? אשמח לפרטים. תודה רבה

• הוסף לסימניות
אם את רוצה להכין לבד משהו קליל ונחמד, הייתי לאחרונה בבת מצוה, שעשו שם שאלות אמריקאיות על כלת האירוע, כל משתתפת קבלה שלושה פתקים בצבעים שונים, והיתה צריכה להרים יד עם התשובה הנכונה לדעתה, מי שהרימה את הצבע עם התשובה הנכונה, קבלה סוכרית גומי קטנה, ואח"כ מי שהיה לה הכי הרבה קבלה פרס.
זה הרבה תשומת לב לילדה כי כל השאלות עליה, והמשתתפות ממש נהנו.

לדוגמא:
למחנכת של XXXX קוראים - א. שרה ב. רבקה ג. רחל
ואז מי שחושבת ששרה, מרימה דף אדום, מי שחושבת שרבקה מרימה כחול ומי שרחל מרימה צהוב.
למחנכת קוראים רחל וכל מי שהרימה צהוב מקבלת סוכריה ושומרת לסוף כדי לראות מי קבלה הכי הרבה שזה אומר שידעה הכי הרבה תשובות נכונות.

דוגמאות נוספות לשאלות:
איך קוראים לחברה הכי טובה של הילדה
איזה מטלה בבית היא הכי אוהבת לעשות
איזה ממתק היא הכי אוהבת
איזה חוג למדה בעבר
איזה יום בשבוע היא נולדה וכו'

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תכנית מושקעת, חווייתית, ערכית ואטרקטיבית לכל הגילאים (מגיל 8) . 696175 ג'ימייל

• הוסף לסימניות
בבת מצווה לבת שלי הבאנו 2 בנות מרקידות שהביאו אביזרים עם שירים והיה הרקדה סוחפת במיוחד וגם המחיר ממש טוב
זה היה משהו שלא נשכח
אם את רוצה את המספר שלהם וטלפונים לבירורים תכתבי לי מייל:
TAMAR151920@ ג'ימייל נקודה קום

• הוסף לסימניות
אפשר אולי לשכור WII .
זה חוויה לא רק למשחק אלא גם לצופים ...

• הוסף לסימניות
יש לנו תכנית מושלמת לבת מצוה בשילוב קליקרים
k12002200 @ ג'ימייל נקודה קום

• הוסף לסימניות
יש לי תכנית חמודה ב100 ש"ח

• הוסף לסימניות
לקחנו תוכנית "אל הכתר" שהיתה מאד יפה,
ראיתי פה באחד האשכולות.

• הוסף לסימניות
מחפשת בדחיפות משחק לבת מצוה, לפני תקופה קיבלתי מייל עם פרסומת וטריילר לתכנית בת מצוה ואני לא מוצאת את זה עכשיו, משהי מכירה משהו? אשמח לפרטים. תודה רבה
היתי לפני שבועים בבת מצוה
הביאו לשם מישהי שמעבירה סדנא . כל ילדה יצאה עם בקבוק והאמהות עם כוס
שעל זה צרוב ציורים\תמונות\ משפטים כל אחת יצרה בעצמה
היה ממש יפה ומושקע ועם מזכרת יפה מהבת מצוה.
אם תרצי פרטים אעביר לך בל"נ

• הוסף לסימניות
הייתי בבת מצווה היה שם 2 בחורות שעשו הרקדה עם אביזרים,שירים מקפיצים,תאורה וכו
זה הקפיץ את האירוע ברמות!!!!!
ביררתי את המספר שלהם בשבילך
0556783372

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה