דרוש מידע מחפשת לתת בונוס שווה ללקוחות שלי

• הוסף לסימניות
יש לי לקוחות בכל הארץ
מדובר בנשים חרדיות ברמה גבוהה
לכבוד פורים / פסח אני מחפשת לתת תהן בונוס שווה
משהו סמלי ומפנק
קופון שאפשר לממש בכל הארץ
מעדיפה פינוק אישי או לבית
התקציב? מוגבל מאוד...

יש אפשרות גם לשת"פ
אשמח לקבל הרעיונות ו/או הצעות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
האם יש כאן בעלי/ות עסקים שירצו לקבל חשיפה ל 1400 נשים חרדיות?
אני מחפשת בונוס שווה לתת ללקוחות שלי כ- 50 במספר
ובתמורה אני יכולה לתת חשיפה ברשימת תפוצה שלי
המונה כ 1400 נשים חרדיות מכל הארץ

• הוסף לסימניות
באיזה תחום עסק?
ומי מחובר לרשימת תפוצה?

• הוסף לסימניות
יש לך באמזון פרח מצופה זהב 24K ב7$

71OsuTX9rmL._AC_SL1001_.jpg

(משלוחים חינם מ49$ - אם את מעוניינת לקנות כדאי לפצל את המשלוח כדי לא לשלם מע"מ בקניות מעל 75$)

• הוסף לסימניות
לא משנה איזה עסק אני מנהלת
אני רוצה לתת מתנה לנשים צדיקות
בלי קשר לעסק שלי
סתם פינוק לחג או ליומיום
אם את מציעה פרסום ברשימת תפוצה, צריך להבין מי קהל היעד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה