המספר שלה-אני ראיתי פה בפרוג המון המלצות על מירי פלדמן, ועשיתי אצלה ויצא מהמם ומקצועי ובמחיר זול יחסית... פשוט כולם החמיאו לי על זה... אני עוד אחזור אליה....
(אגב ... היא גם מאפרת מקצועית, אבל את זה עוד לא עשיתי אצלה...)
חייבת לעדכן - בהמלצות רבות הלכי למירימי סטפנסקי, ועכשיו חזרתי מהחתונהיש את מרימי סטפנסקי(דורלכר) אלופה ברמות!!!!!!!!!
עשתה לנו כמה פעמים ולא הפסקנו לקבל מחמאות!
ותמיד נשאר מושלם עד סוף החתונה!!
המספר שלה: 0527691541
היא גם משכירה פאות...
מזל טוב!
אחרי מסירות כזאת לעדכן בשעה 3 וחצי בחזור מחתונה... אין מילים...חייבת לעדכן - בהמלצות רבות הלכי למירימי סטפנסקי, ועכשיו חזרתי מהחתונה
אפילו לכלה ירד האיפור כמה פעמים, לכולם (להם מישהי אחרת עשתה), ולי הכל נשאר מושלם עד סוף החתונה!!!
קיצרתי המון המון מחמאות בלי סוף, הכל היה מושלם!
יש כאלה שפוחדים שאם מישי טובה באיפור אז היא פחות טובה בתסרוקת או להפך. אני חייבת לציין, מרימי אלופה בשתיהם!! אלופה זה לא המילה!
נהנתי איתה מאוד, היא סופר נחמדה, מסבירה על כל דבר מה היא הולכת לעשות, מקשיבה וקשובה לכל בקשה, סבלנית ופשוט מדהימה!
והייתי אומרת, שעם המקצועיות שלה, היא ממש לא יקרה והתחשבה לי במחיר של הכל!
אני אישית פרפקציוניסטית במראה (לצערי....), אבל היא באמת באמת עשתה מושלם, והכל נשאר עד הסוף!
ממליצה בחום!
חח אני באמת מודה לה מכל הלב, היא עשתה לי את החתונה,. במיוחד שבעלי לא סובל איפור (גיליתי את זה אחרי החתונה חח), אבל כשהיא איפרה אותי, הוא ניסה להבין למה אני נראת טוב...אחרי מסירות כזאת לעדכן בשעה 3 וחצי בחזור מחתונה... אין מילים...
תגידי היא ליטאית או חסידית?
התקשרתי בנתיים וגיליתי שהיא ממש יקה (לתסרוקות)חח אני באמת מודה לה מכל הלב, היא עשתה לי את החתונה,. במיוחד שבעלי לא סובל איפור (גיליתי את זה אחרי החתונה חח), אבל כשהיא איפרה אותי, הוא ניסה להבין למה אני נראת טוב...
היא ליטאית. לדעתי היא מאוד מקצועית בכל הסוגים, לפי מה שראיתי. יש לה פשוט טאצ' לזה.
בהצלחה!
אפשר פרטים שלה? ומה המחיר?מכירה מתסרקת מעולה בירושלים!!!
תני לי מייל ואשלח לך קטלוג שלה.
בהחלט יקרה. 350 לתסרוקתמה זה הרבה?
לא נראה לי שזה נחשב בשוק להרבה...
אני לא זוכרת בדיוק כמה תדברי איתה.
בהצלחה!
תודה! סגנון/ תמונות. יש לך?אני ממליצה על רינה קצבורג - 0583211322 אלופה יוצא מהמם
לא יכולה בתאריך שלנו..כתבתי כאן בעבר על מתסרקת אלופה,
חייבת שוב להמליץ עליה-
שושי בירושלים 0583234439
מהממת!
גם תסרוקות אלופות, גם נעימה וכיפית ומחירים סבירים ממש!
ממליצה בהחלט!
היא מסרקת ומאפרת בעיקר כלות,התקשרתי בנתיים וגיליתי שהיא ממש יקה (לתסרוקות)
נראה לי קצת הזוי לשלם את זה על בת 13 ובת 15
300 זה המחיר הסביר ? חשבתי מקסימום 200...אסתי הרצברג
מתסרקת אלופה! מוכשרת ברמות על!
מעבר לכך גם נעימה ונחמדה ומסתדרת עם הבקשות של כל הבנות, בכל שכבות הגיל
מסרקת גם כלות בצורה מהממת.
0527630084
שימי לב, שהיא כתבה את זה לפני כמה שנים.300 זה המחיר הסביר ? חשבתי מקסימום 200...
פשוט אני קצת מכירה אותך ואת לא כזו שתלך על רמה בלי קשר...)
זה הקפצה מפעם300 זה המחיר הסביר ? חשבתי מקסימום 200...
פשוט אני קצת מכירה אותך ואת לא כזו שתלך על רמה בלי קשר...)
יש המון מעולות ב 150 ו-2, 250זה הקפצה מפעם
הבנתי שעלו המחירים
ואם הייתי צריכה היום אם זה המחירים מה לעשות?...
וכן אסתי גם שווה את זה
מאמינה שישיש המון מעולות ב 150 ו-2, 250
מעולות ממש
בטוחה שהיא שווה את זה, זה לא הענין
אבל לא חושבת שחייבים בכל דבר את הכי יקר..
אין לי מספיק בנות בשביל להביא כמה אנשי צוות...מאמינה שיש
ונכון לא חייבים יקר בהכל
כמו ששמעתי שאיפור לוקחים היום 2000!!
אני הרבה זמן לא הייתי בעניין חתונות ותסרוקתן...
כך שאני לא ממש יודעת מה המצב היום
אגב אני אישית למדתי תסרוקות ככה בקטנה
ולחתונה של גיס אני עשיתי לקטנות (טוב זה לא בשביל מחתנת...)
ולגדולות שילמתי כך שזה התקזז
או שלוקחים זולה לקטנות ויקרה לגדולות
שהס''כ יהיה שפוי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים