דרוש מידע מחפשת מאפרת מיקצוית

• הוסף לסימניות
יש לך את שרה ברגיג, למרות שנראה לי שהיא מקבלת רק כלות... שווה לנסות לבדוק

• הוסף לסימניות
שירה זלושינסקי!

• הוסף לסימניות
יש לך גם את חוי חפץ, רותי אוחיון, הודיה ביסמוט מזרחי... אם את רוצה אחת מהן יש לי מספרים בכיף...

• הוסף לסימניות
תודה רבה אבל שניהם תפוסות אם מישהי מכירה אחת טובה ופחות מפורסמת אשמח לפרטים ומחירים תודה
יש את אסנת לחובר,
תלמידה של רחלי מורגנשטרן.
אלופה ברמות!!!
0534380781

עורכת:
כעת רואה שהמליצו עליה כבר,
300 היא לוקחת למלווה.
לכלות היא לוקחת לדעתי אזור ה- 900,
אולי כבר העלתה.
היא כל הזמן מעלה את המחירים, כי התחילו לגלות אותה והיא ממש רצה ...

אישית לקחתי אותה כעת לשמחה והייתי מאוד מרוצה,
יום למחרת השמחה, הייתי צריכה לנסות להתקלף מהאיפור שנשאר כאילו הרגע התחיל האירוע.

• הוסף לסימניות
דסי ברכץ (אלעדית, אבל מגיעה גם למקומות אחרים במרכז)
אחת הטובות ממש
איפרה אותי לחתונה וזה החזיק לי כמו חדש עד הרגע האחרון, ובעוד אירועים. עושה את זה יפה בטירוף וגם מחזיק טוב כמו שלא ראיתי אצל אף אחת אחרת
לא מוצאת את המספר שלה כרגע, אם זה רלוונטי אני יכולה לחפש

• הוסף לסימניות
למישי יש את המספר של שרה ברגיג?

• הוסף לסימניות
הדר מאפרת תותחית עלללל!!!!!!!!
היא מבני ברק ....
0583229585

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה