מחפשת מאפרת תותחית לכלה

• הוסף לסימניות
היו שאמרו עלהן שיש להן שם (ועל חלקן המליצו באשכולות קודמים בנושא)
אבל כשבררתי אמרו לי חברותי
שהסגנון שלהן גס/בגוונים עזים מידי
או לא עמיד עד סוף החתונה
או בלי לשמוע את צפיות הלקוחה
ולצערי -מי שכן עונות לציפיות נתפסו כבר.

אנא תנו לי שמות של מאפרות שיגיעו לבני ברק, לא יקרות מידי, והן מנסיון אישי : מקשיבות ללקוחות, מאפרות עדין, טבעי, "נסיכי" ויוצרות יופי אמיתי ובעיקר האיפור עמיד עד סוף החתונה

• הוסף לסימניות
רבקי רוטנשטיין מב"ב

קשובה לרצון הלקוחה, מחירים נוחים.
נהניתי מאיפור עמיד ואיכותי, ובכלל לדעתי יש לה איזה מגע קסם בידיים שהופך כל פנים ל'בייבי פייס'
ממליצה!

הטל' שלה:
052-7650263/2

• הוסף לסימניות
מירי ישראלוביץ היא תותחית אמיתית היא יודעת לקחת כל כלה ולהפוך אותה להכי יפה שיש :rolleyes:
היא גם יודעת להתאים את עצמה ללקוחות
054-5400089

• הוסף לסימניות
מיכל וייס מאפרת עדין ויפה!!! מאפרת בדיוק כמו שאת רוצה והאיפור מחזיק מעולה!
בדיוק מה שאת מתארת!
פשוט מעולה!!!!

• הוסף לסימניות
נעמי לוי,
מאפרת מקצועי, לפי טעם הלקוחה ומחזיק עד סוף החתונה.
052-7677-133 03-5707633

• הוסף לסימניות
דבי וולף
מהמם. מקצועי. עדין ויפה.
אין עליה!

• הוסף לסימניות
מירב כהן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
וכל מילה נוספת מיותרת...........

• הוסף לסימניות
מיכל וייס,
לקחנו אותה לכל החתונות שלנו,הינו מרוצים עד למעלה מהגג!
גם ביחס וגם בתוצאה.
בכל אופן,
שיהיה בשעה טובה!

נ.ב
היא גרה בבני ברק

• הוסף לסימניות
ליבי רוזנברג. כל מה שאת מחפשת. עדין, קשובה ללקוחות ונשאר עד סוף החתונה. כולנו נראינו מקסים, הכלה, המשפחה ואפילו בת סמינר שלא רצתה איפור והיא רק שמה לה נגיעה של מייק אפ.
טל:052-7663930

• הוסף לסימניות
היי, אני מאפרת... ויכולה להגיע לב"ב בכיף! להמליץ על עצמי לא כ"כ נראה לי מתאים ;) אבל גם אני אוהבת את האיפור העדין והטבעי שמבליט את היופי של המאופרת... אם תרצי- יעלי- 0585464777

• הוסף לסימניות
ליבי רוזנברג, כבר כתבו לך למעלה, רק להוסיף, היא מאפרת בסגנון הכי נסיכי שקיים, בדיוק לפי בקשות לקוחותיה, מנסיון!!
ממליצה בחום!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה