מחפשת מדביק מודעות מקצועי ואמין בירושלים

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
נושא כאוב ובעיתי.
המדביקים מתחיבים באמת! באמת! להדביק 500 מודעות של 500 מפרסמים. אבל מה לעשות שבלוח יש מקום רק ל18 מפרסמים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;550959:
נושא כאוב ובעיתי.
המדביקים מתחיבים באמת! באמת! להדביק 500 מודעות של 500 מפרסמים. אבל מה לעשות שבלוח יש מקום רק ל18 מפרסמים
אני מבינה שיש לך נסיון עם הדבקות...
יכול להמליץ לי על מדביק?

• הוסף לסימניות
שזהו, יש לי ניסיון מר---
הכי חשוב זה לעקוב אחרי ההדבקות ולהרים טלפונים לעידוד ההדבקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;551175:
שזהו, יש לי ניסיון מר---
הכי חשוב זה לעקוב אחרי ההדבקות ולהרים טלפונים לעידוד ההדבקה

תוכל בבקשה להכניס מספר טלפון של מישהו הכי אמין שאתה מכיר?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה החברה של עיריית ירושלים אחראית לזה. הם יושבים באצטדיון הארנה. אין לי טלפון.

• הוסף לסימניות
אנחנו מאד מרוצים מעזריאלי
052-7255559
אתם יכולים לכתוב לי באישי אני אוריד אותו במחיר.....

• הוסף לסימניות
אנחנו הזכיינים בהדבקת מודעות בירושלים,
אשמח לתת לכם הצעת מחיר ושירות הטוב ביותר שניתן.
צרי איתי קשר
מזל
054-8493187

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה