כללי מחפשת מדריך ליצירת אותיות תלת מימד, בסגנון המצורף

• הוסף לסימניות
למישהו יש?
תודה רבה!!

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    KB 5.3 · צפיות: 52
  • הוסף לסימניות
אפשר גם באילוסטריטור, לא?

• הוסף לסימניות
לא,
אני מחפשת מדריך כדי לעשות את זה בפוטושופ.
(תודה בכל אופן!!)

• הוסף לסימניות
חבל על שעות העבודה של ההצללות
מדובר בשעות..

אגב בתלת ממד זה לוקח בדיוק 5 דקות ולמחמירים שלא מכירים בכלל את התוכנה חצי שעה

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות זאת באילוס ולהביא לפוטושופ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;662577:
אפשר לעשות זאת באילוס ולהביא לפוטושופ.
עד כמה שהבנתי בPS זה משוכלל יותר מאשר ב AI איך שלא יהיה אף אחת מהם לא יוצרת הצללות אם כי בהחלט אפשר ליצור דברים כאלה בתוכנות 2D

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בס"ד
אם יש לך פוטושופ cs5 extended, וקצת ידע בתלת מימד (בעיקר לתאורה), תוכלי לעשות את זה.

• הוסף לסימניות
יש תוכנה שנקראת קסארה 3D שעושה את זה בקלות

ui0vs.jpg

• הוסף לסימניות
נכון, הזכרת לי.

• הוסף לסימניות
ואני לא מצליחה בכלל להוריד אותה, מלאתי את הפרטים וקופצת לי חלונית ריקה... מה?

• הוסף לסימניות
דרך אגב, למיטב ידיעתי קוראים "סרה" או "זרה" במלעיל (XARA - הX לא נשמעת).

• הוסף לסימניות
זה בעלות של 39 $

• הוסף לסימניות
מקפיצה את האשכול בשביל תשובה איך להוריד את תוכנת הנסיון האם משהו הצליח?

• הוסף לסימניות
כן אני הצלחתי

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שהתוכנה הזו מגיעה לביצועים האלה. היא עובדת בשיטה אחרת ולוגית יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה