כללי מחפשת מדריכי אילוס בעברית

• הוסף לסימניות
שלום
אני מחפשת ללמוד לעומק את תוכנת האילוסטרייטור ...
למדתי לפני המון זמן ואני ממש לא זוכרת המון דברים שלמדתי . אני מחפשת מדריך טוב ורצוי שיהיה בעברית .
אני מנסה דרך היוטיוב אך הרוב באנגלית. וזה די קשה לי בשלב הזה .אני מנסה ותמיד נתקעת באיזה שלב ,לדעתי הרבה פעמים זה הגדרות שונות, שאצלי הם אחרות מאשר אצל זה שמציג את מדריך... שלטתי היטב בפריהנד אבל אני מסתבכת אם האילוס.
דוגמא להסתבכות :
אני מנסה לשנות פינות של מצולע- polgon כדי שיצאו מעוגלות טיפה ורוצה לתת מיספור ולא לשנות חופשי... אך לא מצליחה למצוא איך אפשר לשנות ? ( convert - cornrer radius)
אשמח לעזרה תודה

• הוסף לסימניות
כפי הידוע לי, אין באילוס' הגדרה מספרית לרמת העיגול בפינה, אך אם מדובר במרובע או מלבן, אז בזמן יצירת המרובע או המלבן בעל הפינות המעוגלות, משחקים עם החצים, למעלה למטה, או ימינה שמאלה, וזה משתנה ברמת נקודות.

כמו כן בCC, כשעומדים על החץ הלבן, יש לכל פינה נקודת אחיזה השולטת ברמת העיגול של הפינה.

לגבי מדריכים, יש ספרים מאד טובים במכללת פורג, כל תלמיד/ה מקבל/ת אותם, ובודאי שישמחו לעזור ולהעביר, כאן או באישי.

כמו כן יש בפרוג את המרצה אריאל אלינסון, שנותן גם שיעורים פרטיים, הניק שלו זה אריאל אלינסון, יש גם מתרגלת בפרוג בשם אורית, שאם אני לא טועה, היא נותנת שיעורים פרטיים, הניק שלה הוא org.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מדריך אילוסטרייטור בעברית.

קבצים מצורפים

• illustrator_book.zip
    10.6 MB · צפיות: 0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה