מחפשת מובי מייקר 2.6 בעברית להורדה

• הוסף לסימניות
יש למישהו קישור?
תודה!

• הוסף לסימניות
בבקשה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chely;1787226:
תודה על העזרה, אך אין שם את 2.6 עבור ווינדוס 7. את החדש אינני רוצה.

אותו דבר

• הוסף לסימניות
תודה רבה לשניכם, עזרתם לי מאד!

• הוסף לסימניות
למה אני ממש לא מצליחה להתקין את זה???
ואני חייבת בדחיפות להמיר קובץ כדי שיעלה לי בפרימייר

• הוסף לסימניות
אני בנטפרי :)
וכמוווובן :cool: חסומה לדרופבוקס..
יש מצב להעלות את זה למשהו אחר?:confused::confused::confused:

זה ממש דחוווף!

• הוסף לסימניות
התקנתי את מובי מייקר
וזה לא התקין טוב,
זה מעלה לי את הסרט ללא וידאו
שמע בלבד,
מה אפשר לעשות?????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שח מט;1898522:
התקנתי את מובי מייקר
וזה לא התקין טוב,
זה מעלה לי את הסרט ללא וידאו
שמע בלבד,
מה אפשר לעשות?????

זה אתר הבית של פורמט פקטורי. אין סיבה שלא יהיה פתוח בנט פרי, ואם חסום את כבר יודעת את הדרך (אם חסר לך נקודות אני יכול לתרום:cool:)

• הוסף לסימניות
זה לא שחסר לי נקודות. מה שבטווווח..
פשוט זה לא ניתן לפתיחה,
מגיע לדף:
אופסס..
בדקנו, ולצערנו התוכן באתר זה לא טוב.

• הוסף לסימניות
זה פתוח?

אני בשמחה יעלה לג'מבו, אני רק רוצה לטובת משתמשי נט פרי שתהיה גישה קבועה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה