יש בירושלים נראה לי ברוממה את דר היימליך. מדהים!!! מניסיון אישי על 2 ילדינואף אחד?
אני קניתי את המשחה מבני ברק לא עוזר שום דבר רק המשחות של שטייף היה עוזר והיום אין את זה
מעניין שזה מה שהרופאה אמרה, בדרך כלל הרופאים אומרים בדיוק הפוך - שזה עובר לבד עם הגיללבת שלי עבר האסטמה בלי המשחות של אף אחד,
פשוט מקלחות בלי סבון ולמרות שהרופאה בקופה אמרה שאסטמה לא עובר לעולם- ב"ה עבר!!
כנ"להכוונה ליונתן וייס?
לו יש גם משחות שלו אם אני לא טועה.
רק בררו היטב בבקשה...
נכון, את מה זה צודקת.חשוב לדעת שאין אף טיפול מושלם, כל הדברים רק מקלים את האסטמה
אז זהו שהמשחה של דקטור היימליך היא לחלוטין כן זבנג וגמרנו!!! מניסיון אישי בשני ילדינו.נכון, את מה זה צודקת.
כשלא מפתחים ציפיות לאיזה 'זבנג וגמרנו' יש הרבה יותר אורך רוח לטיפול היומיומי שנועד לשמור על העור.
בשבילכם זה עבד.אז זהו שהמשחה של דקטור היימליך היא לחלוטין כן זבנג וגמרנו!!! מניסיון אישי בשני ילדינו.
מה שהיה להם קודם הטיפול זה היה פשוט קטסטרופה נוראית בעור ונקרע ליבנו. ההיסטריה סביב נושא הסטרואידים מצד משרד הבריאות היה כל כך מטופש ולו מצד עצם העובדה שעדיין רבים מהמשחות כיום לטיפול במגוון מקרים מכילות סטרואידים ולמעשה גם בילדינו משחה זו הוכיחה את עצמה בתוך עשרים וארבע שעות בחיסול מוחלט של הסבל וכיום ברוך השם הם בריאים לחלוטין ולא נוצר שום נזק לוואי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים