מענין בהחלט.מיכל צאן מקצועית ברמות וגם מוכרת כינורות,.
אם את רוצה מורה זולה יותר אנ מכירה תלמידה שלה שהיא ממליצה עליה בעצמה,
אם מעניין אותך
מענין בהחלט.
תוכלי לשלוח לי למייל פרטים? rhoff60 גימייל קום
אשמח לקבל את המספר טלפון, מחפשת מורה. אשמח לשמוע עליה פרטים. היכן מלמדת (כתובת מגורים)? מספר טלפון, וגם על סבלנות ונעימות. תודה רבה!מכירה מורה מקצועית מאד, (תלמידה של צאן לשעבר, שממשיכה ללמוד אצל המורות הגדולות...)
היא אומנית ולכן מלמדת תלמידים נבחרים שהם גם מוסיקליים וגם בעלי חוש שמיעה.
אם הבת שלך עונה לקרטריונים את יכולה להיות איתי בקשר
מלמדת באזור חזון איש נחמיה בבניברק, סבלנית וקשובה באופן מיוחד, מקצועית מאד.אשמח לקבל את המספר טלפון, מחפשת מורה. אשמח לשמוע עליה פרטים. היכן מלמדת (כתובת מגורים)? מספר טלפון, וגם על סבלנות ונעימות. תודה רבה!
תודה ענקית. על פניו נשמע שמתאים לי ממש על פי הפרטים שנתת, כולל התכונות המיוחדות שלה כטיפוס, וזה שהיא אומנית ומתאימה לבעלי שמיעה מוזיקלית. ואפילו הכתובת ממש קרובה לי ב"ה. אשמח מאוד אם אפשר לציין את שמה המלא (במי מדובר) וגיל - מדובר בנערה או באישה (צעירה או יותר).מלמדת באזור חזון איש נחמיה בבניברק, סבלנית וקשובה באופן מיוחד, מקצועית מאד.
0508517879
השם לא מתאים לפורום.תודה ענקית. על פניו נשמע שמתאים לי ממש על פי הפרטים שנתת, כולל התכונות המיוחדות שלה כטיפוס, וזה שהיא אומנית ומתאימה לבעלי שמיעה מוזיקלית. ואפילו הכתובת ממש קרובה לי ב"ה. אשמח מאוד אם אפשר לציין את שמה המלא (במי מדובר) וגיל - מדובר בנערה או באישה (צעירה או יותר).
אודה מאוד אם תוכלי לכתוב לי בפרטי. נפלא שהיא בוגרת וולף.השם לא מתאים לפורום.
בחורה בוגרת וולף.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים