כללי מחפשת מורה לתוכנת תג

• פותח הנושא galit
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מחפשת מורה (עדיף אישה) מומחית בתוכנת תג, שעימד/ה ספרים (עדיף קודש).
ויכולה להעביר את ידיעותיה בצורה טובה.
תשלום הגון.

• הוסף לסימניות
אין הרבה נשים שעובדות בתג, למיטב ידעתי. יש מישהי בבית וגן שמעמדת בתג (אשתו של איזה ראש ישיבה, אבל השם ברח לי מהראש). הכי טוב שתתקשרי לוויסמן והוא יידע להגיד לך.

• הוסף לסימניות
דוקא אני מכירה כמה נשים כאלה

יש אחת שניידר בבני ברק שהיא המורה של תג מטעם החברה

וכשקונים את התוכנה מקבלים את הלימוד אצלה חינם

• הוסף לסימניות
האחת מבית וגן היא תרצה שילוני, מעמדת מפורסמת ומקצועית מאד
אין לי מושג מה הטלפון שלה אבל זה בטח כתוב במדריך

• הוסף לסימניות
יש גם אחת ברמת שלמה - אבל אני לא זוכרת איך קוראים לה.
צריך לשאול את ויסמאן.

• הוסף לסימניות
ווייסמאן עצמו לא מלמד?
ניסית לדבר אתו?

• הוסף לסימניות
הטלפון של המעמדת תרצה שילוני

026430518
0527118328

• הוסף לסימניות
אני עצמי מעמדת בתג [כולל רב טקסט] אשמח לנסות.
עימדתי מס' ספרים.
ראי בתיקי עבודות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תגים;1016082:
הטלפון של המעמדת תרצה שילוני

026430518
0527118328

הפלאפון של תרצה שילוני השתנה
המספר מעתה הוא 0573176711

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תגים;1024971:
הפלאפון של תרצה שילוני השתנה
המספר מעתה הוא 0573176711

המספר השתנה שוב
ועתה הוא (סופי) 0527650518

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה