דרוש מידע מחפשת מורה נהיגה מרובע

• הוסף לסימניות
סליחה על הכותרת,
אבל אני מתכוונת בקטע טוב.

אני מחפשת מורה נהיגה עם שיטת לימוד עם כללים ברורים
ושלא יגיד לי להרגיש את האוטו
סורי לא מתחברת לזה

(באזור י-ם/מרכז)
מכירים?
אפשר המלצה?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
נראה לי יתאים לכם צחי אביעד ממודיעין, תימני עם אופי של יקה.
אם הוא עדיין שם.

• הוסף לסימניות
נראה לי כל הדבר שנקרא נהיגה זה ללמוד את החוקים ואז לדעת מתי לא נכון להשתמש בהם וצריך להפעיל שקול דעת אחר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מחפשת בירושלים
יש המלצות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@יאן אתם ממליצים מהכרות אישית איתו?
כי חיפוש בגוגל אני גם יכולה לעשות.
אני רוצה דווקא המלצות למורים בשיטת לימוד מאוד מסויימת
תודה רבה על העזרה

• הוסף לסימניות
אבי כהן
0505251982
הוא לא מקבל תלמידים שהתחילו שיעורים אצל מורה אחר:confused:

נראה לי יתאים לכם צחי אביעד ממודיעין, תימני עם אופי של יקה.
אם הוא עדיין שם.
הוא לא עונה, (בשני המספרים)
התקשרתי במשך כמה ימים
ידוע לכם על עוד מס טלפון או מס מעודכן יותר?

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אם תסבירי יותר טוב למה את מתכוונת כללים ברורים יהיה יותר קל לדעת איזה מורה יכול להיות טוב בשבילך ולפעמים גם איזור הלימודים יכול להגיד הרבה לדוגמא בירושלים ובמרכז יותר קשה לעבור טסט

• הוסף לסימניות
נראה לי מי שיתאים לך לתואר הנ"ל זה יותר מורה-אישה מאשר מורה-גבר (סורי, גם לא בקטע רע)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה