כללי מחפשת מורה פרטית לגרפיקה באיזור הצפון

• הוסף לסימניות
אני כ-5 שנים גרפיקאית,
מתעניינת בלימודי גרפיקה למתקדמות, כדי להכיר את התוכנות לעומק יותר, לשפר את הביצועים, ולהשתפשף יותר בתחום,
רוצה להיות הכי מקצועית שאפשר.
בררתי בפרוג, ובסיעור מוחות - זה רחוק לי נורא. (אני מטבריה:eek:).
כרגע אני רוצה לבדוק אפשרות למורה פרטית- באיזור רכסים/חיפה/צפת
מישהיא באמת תותחית, שתלמד אותי, ותקפיץ אותי קדימה , לפחות בסדר גודל של לימודים בפרוג/בסיעור.
מקווה שהובנתי.

מכירות? אשמח לקבל המלצות.
תודה וגח"ט.

• הוסף לסימניות
צרי איתי קשר
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
יש בצפת את אתי בן שם, שכחתי את שם הניק שלה כאן בפרוג.
אלופה!

• הוסף לסימניות
תנסי אותה : 0527111353
שמעתי שהיא עושה שיעורים פרטיים בטבריה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
בוקר טוב מוריה
שמחה לשמוע שאת רוצה להתקדם , אני בעד..
ואני רואה שכבר עדכנו אותך שפתחתי ב"ה סניף של "סיעור מוחות" בצפת
כרגע אמנם לא פתחנו קורס למתקדמות, אבל יהיה גם יהיה,
בעז"ה בסוף השנה הזאת אנחנו כבר מתכננים לפתוח קורס אקסטרה ברמה הגבוהה ביותר
אם את רוצה בכל זאת ללמוד עכשיו באופן פרטי - אשמח לדבר איתך,
אני מלמדת פוטושופ למתקדמים (תאורות, תלת מימד, פוטומנטאז' ועיבודי תמונה מתקדמים)
וכן פרסום ומיתוג
דברי איתי ואשמח לעזור:
אתי בן-שם - 0504115520

המון הצלחה וחג שמח!
אתי

• הוסף לסימניות
ועוד משהו,
אם מעניין אותך להתקדם לנישה קצת שונה
נפתחים אצלינו עוד כמה מסלולים בצפון:
צילום, איור דיגיטלי ומולטימדיה.
תשלחי לי בקשה למייל, ואני אשתף אותך בפרטים המלאים של כל קורס
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה