מחפשת מזכירת בית ספר שתיתן לי מידע לגבי גביית תשלום עבור תשלומי הורים בבית ספר

• הוסף לסימניות
צריכה לבקש מהורים תשלומים עבור תשלומי הורים בבית הספר של החינוך העצמאי ורוצה להיות מסודרת
אשמח לייעוץ (חדשה בתחום)

• הוסף לסימניות
מה השאלה?

• הוסף לסימניות
תודה לך דבר ראשון,
ההורים אמורים לשלם לי מזומן או צ'יק ורציתי להיות מסודרת בעניין איך הולך החשבון הורים ואיך יכולה להשתמש בכסף הנ"ל
?

• הוסף לסימניות
תודה לך דבר ראשון,
ההורים אמורים לשלם לי מזומן או צ'יק ורציתי להיות מסודרת בעניין איך הולך החשבון הורים ואיך יכולה להשתמש בכסף הנ"ל
?
לא מזומן.
צ'קים או הו''ק

עריכה: אם זה חנוך עצמאי דורשים הו''ק
משרד החינוך או רשתות אין לי מושג

• הוסף לסימניות
לאחר שהכסף נמצא אצלי והכנסתי לחשבון
איך יכולה להתנהל בכסף?
האם יכולה להוציא על כל פעילות עבור התלמידות והאם צריכה להכניס קבלות?

• הוסף לסימניות
האם יכולה להשתמש בכסף מזומן או חייבת להכניס לבנק לתשלומי הורים ואז לבצע העברות ?

• הוסף לסימניות
כמדומני שהכסף הזה אמור ללכת בכלל לחשבון הורים, שאחד (או שתים) מההורים אמורים להיות שם מורשי חתימה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה