מידע שימושי מחפשת מטפלת מקור ברוך - בדחיפות!!!

• הוסף לסימניות
היי,

אחרי שחוק המעונות עבר סופית -
אני מחפשת מטפלת חרדית כמובן
באיזור משכנות האומה/בנייני האומה/מקור ברוך או גבעת שאול
מ7-8 עד 16.
אם יש למישהי מידע מניסיון אישי או מהמלצות - זה מאוד יעזור לי

תודה מראש

• הוסף לסימניות
היי,

אחרי שחוק המעונות עבר סופית -
אני מחפשת מטפלת חרדית כמובן
באיזור משכנות האומה/בנייני האומה/מקור ברוך או גבעת שאול
מ7-8 עד 16.
אם יש למישהי מידע מניסיון אישי או מהמלצות - זה מאוד יעזור לי

תודה מראש
נקודה למחשבה:
המטפלות באיזור הזה עולות יקר מאוד
יכול להיות ששווה לך מעון וראש שקט,
עם עוד כמה מאות שקלים ואפילו פחות

• הוסף לסימניות
נקודה למחשבה:
המטפלות באיזור הזה עולות יקר מאוד
יכול להיות ששווה לך מעון וראש שקט,
עם עוד כמה מאות שקלים ואפילו פחות
כמה מאות? כמה אלפים אולי חח
אני יודעת שיש באיזור בערך עד 1500-1600..
מעון עולה 2700...

• הוסף לסימניות
טוב, אז אחרי שהבת שלי הייתה אצל מטפלת מהממת וממש אהבנו אותה - היא נאלצת להפסיק לעבוד מסיבות רפואיות..
אז שוב - אם יש המלצה למטפלת לילדה בת שנה וחצי (גן פרטי גם מאוד טוב..!)
תודה מראש

• הוסף לסימניות
מקפיצה שובב- ממש דחוף לי מטפלת באיזור מקור ברוך - שרי ישראל!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה