בקשה מחפשת מטפלת רגשית

• הוסף לסימניות
שואלת לחברה, מישהי המליצה לה על ורד רוזנצוויג, מישהי שמעה עליה. היא מבני ברק כמדומני
אני שמעתי עליה
לא מהיכרות אישית אבל חברה שאפשר לסמוך עליה
המלצה חמה מאד

עריכה
אני רואה שזה הקפצה של אשכול ישן
לא נורא אולי ייה לתועלת למישהי אחרת

• הוסף לסימניות
האם את מבקשת לראות תעודה?
האם את סומכת על קורס....
איך אפשר לדעת מי מה באמת טובה רצינית מקצועית ולא חובבנית על חשבון המטופלות
תודה

• הוסף לסימניות
היי, @ארבע

אשמח לברר אצלך על מטפלת
תוכלי בבקשה לשלוח לי הודעה פרטית?
תודה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצות למטפלת רגשית בעדיפות לטיפול באומנות לילדים עם תעודה ותואר בבית שמש.
תודה

• הוסף לסימניות
, אשמח ג"כ לדעת על מטפלת רגשית לילדים לא משנה לי כ"כ סוג הטיפול אבל כן מישהי עם המלצות באזור ירושלים.

תודה תודה!!

• הוסף לסימניות
אם את מעונינת לדבר איתי, מוזמנת להתקשר לטל:0583257250.
כל טוב איטה

• הוסף לסימניות
מכירה מטפלת רגשית לילדים אבל באיזור בני ברק
טובה אהרון לדעתי מטפלת באומנות. עם תואר כמובן

• הוסף לסימניות
אני מכירה אחת מאשדוד
שרי קמפינסקי בעלת תואר בפסיכודרמה - טיפול רגשי.
ואחת מב"ב
הינדי ינקלביץ בעלת תואר בתרפיה באומנות.

שתיהן מומלצות ביותר!
צריך לבדוק אם יש להן מקום...

• הוסף לסימניות
שמעתי על שושי ברוינר מרמות
יש עליה המלצות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה