אני מחפשת כמות גדולה מאוד (100 תווים)בישיבת מיר
מכיר מישהו שמוכר גם כמויות גדולות, לאושר עד לפרטיים הוא מוכר ב3 אחוז הנחה ( לא הרבה)אני מחפשת כמות גדולה מאוד (100 תווים)
מוכרים בישיבת מיר בכאלה כמויות?
ואם כן, מי מוכר ואיך אפשר לקנות?
וגם, כמה אחוז הנחה הם נותנים?
איפה אפשר לרכוש באופן כללי לאדם פרטי?
במיר מוכרים גם בכמויות גדולות?אני במיר, ואני מוכר ב 5 % הנחה
איזה כמות של כמה כסף?במיר מוכרים גם בכמויות גדולות?
לעמותה, חשבונית מס?אני במיר, ואני מוכר ב 5 % הנחה
אשמח לפרטים ליצירת קשראני במיר, ואני מוכר ב 5 % הנחה
50 כרטיסים של 500 ש"ח (בהמשך אני אצטרך עוד)איזה כמות של כמה כסף?
את צוחקת?לעמותה, חשבונית מס?
לעמותה, חשבונית מס?
אפשר לקנות אצלי של כל הרשתות בכל סכום שתרצו.אני מחפשת כמות גדולה מאוד (100 תווים)
מוכרים בישיבת מיר בכאלה כמויות?
ואם כן, מי מוכר ואיך אפשר לקנות?
וגם, כמה אחוז הנחה הם נותנים?
אני רוצה לקנות איך פונים אליך [אני לא יכול לשלוח הודעה באישי תכתוב מייל או טלפוןאפשר לקנות אצלי של כל הרשתות בכל סכום שתרצו.
ההנחה משתנה לפי הרשת.
ניתן לקבל גם חשבונית בפחות הנחה.
0533103732z בגוגלאני רוצה לקנות איך פונים אליך [אני לא יכול לשלוח הודעה באישי תכתוב מייל או טלפון
בכמות גדולה ההנחה יותר גדולה? וכן היכן אתה מוכר במיר ובאיזה שעותאני במיר, ואני מוכר ב 5 % הנחה
כרגע אין לי,בכמות גדולה ההנחה יותר גדולה? וכן היכן אתה מוכר במיר ובאיזה שעות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים