02-5389291זכור לי שעשיתי פעם אצל אקער מירושלים ונעלמו לי הפרטים
אשמח מאוד לקבל בדחיפות ממי שיש את מספר הטלפון שלה
תודה
ובשורות טובות
זהוכעיקרון רוב המקומות לא מתקשרים,
פשוט מגיעים
מענייןזהו
שאצלם זה עובד בדיוק הפוך
רק בטלפון.
היא גרה בישעיהומעניין
האמת לא שמעתי עליהם...
מכירה אחד בעמוס אחד בשמואל הנביא
חשבתי שזה אחד מהם...
מסיר עין הרע.מה זה עושה?
תודה על התגובה המהירה!02-5389291
אולי יש עוד מספר?02-5389291
מומלץ מאודאולי יש עוד מספר?
כי הם לא זמינים שם כרגע----
או מישהו אחר מומלץ שמתעסק בזה---
תודה
יעזור לי מאוד בדחיפות
לוצקיןאולי יש עוד מספר?
כי הם לא זמינים שם כרגע----
או מישהו אחר מומלץ שמתעסק בזה---
תודה
יעזור לי מאוד בדחיפות
את יודעת מי עושה את זה שם?מומלץ מאוד
דרך עמותה המרכז לערבות הדדית
0527100955
ידוע מה המחיר?לוצקין
02-6366250
אני לא יודעת מה שמואת יודעת מי עושה את זה שם?
בד"כ מי שמתעסק בזה - שמו מוכר לציבור.
אבל שם של עמותה לא מגלה מי מבצע את ההסרה![]()
דרך הטלפון זכור לי 40 בערךידוע מה המחיר?
תודה לכולם
@משבתודה על התגובה המהירה!
אני גם מצטרפת להמלצות עליה.
לפני שנתיים היה לנו בבית כל מיני קשיים עם הילדים . (בעיקר פחדים חזקים, בעיות רגשיות, מחלות בשרשרת וכו)
מייד אחרי ההסרה הרגשנו שיחרור אצל כולם.
וגם היא גילתה לי מה יצא לכל אחד וכמה
היינו בהלם לגלות שהיא ממש ניבאה מה עבר עלינו ועל כל ילד בנפרד---
סליחה שאני מתערב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים