מחפשת מידע לגבי טיפול בורידים.

• הוסף לסימניות
האם התנסית בטיפול בורידים נפוחים שלעיתים אף מתפוצצים
אשמח לשמוע מנשות נסיון. תודה

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהו [גבר] שלפני תקופה סבל מאותה הבעיה וטיפל בה בהצלחה,
אם זה מעניין אותך אני אברר לך אצלו מה התהליך שצריך לעבור.

• הוסף לסימניות
אימי עברה צריבת ורידים(היו לה גם כיבים פתוחים ה"י) אצל רופא ברמת גן, אם זה חשוב לך, אברר פרטים.

• הוסף לסימניות
אשמח להתכתב איתך במייל אישי,קרה לי גם..

• הוסף לסימניות
תודה מאד לכולם. ch5002798 גימייל
אשמח לשמוע פרטים נוספים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עריכה נהדרת;n4892603:
אשמח להתכתב איתך במייל אישי,קרה לי גם..

תודה. מה המייל שלך? או שתשלחי לי למייל שכתבתי למעלה.

• הוסף לסימניות
ישנו את ד"ר וונזלינבאום (מקווה שאני מאייתת נכון) שעובד בשיטת הצריבה
ואיתו עובדת ד"ר כספי
שמעתי על הצלחות יפות

• הוסף לסימניות
הגעתי למקום הנכון?
אתם מדברים כאן על דליות ברגליים?

• הוסף לסימניות
יש את ד"ר רם אברהמי שמקבל ליד אסותא תל אביב,
הוא רופא עולמי, שמעתי שהוא מצליח להציל הרבה נשים.

• הוסף לסימניות
אני אכתוב מה שאני יודעת,
המידע כאמור מאדם בעבודה שלי שעבר את כל התהליך - אני אכתוב בשפה שלי..

* הולכים לרופא כלי דם בקופ"ח שלכם
הוא עושה בדיקה שטחית של כלי הדם עם מכשיר כזה שמשמיע את זרימת הדם
אם יש בעיה בזרימה או דליות בולטות ונפוחות הוא מפנה לדופלר כלי דם (סוג של אולטרסאונד עם שם מפוצץ..)
טיפ שלו - לכו לבדיקה במקום שמתמחה בדליות ברגלים ולא למכון אולטרסאוד כללי,
התורים שם ארוכים הרבה יותר אבל איכות הבדיקה היא עולם אחר..הטכנאית שם מומחית רק בכלי דם ובדליות.
הבדיקה היא במחיר טופס 17

*חוזרים לרופא בקופ"ח עם התשובה - במידה ונדרשת התערבות כירורגית הרופא שהוא כמעט תמיד גם מנתח באחד מבתי החולים יעשה לכם טור במקום לניתוח,
מחיר הניתוח (בלי להיכנס כרגע לסוג הניתוח שיוחלט לעשות) הוא במחיר טופס 17 של הקופה (זה כולל כמובן הכל מרדים, אשפוז, בדיקות שלפני הניתוח ואת שכר המנתח)

*אפשרות אחרת ללכת עם תוצאות הבדיקה למומחה ברמת פרופסור בעלות של כ - 1200 שקל עם החזר חלקי לפי סוג הביטוח שיש לכם,
בביקור אצל המומחה הוא יכול להזריק קצף במקומות שיש כלי דם לא בולטים במיוחד (כפי שאני מבינה זה כואב כמו כל זריקה אחרת..) או לצרוב את כלי הדם הבולטים בד"כ אלו כלי דם שמפריעים באופן אסתטי ולא כאלה שמסכנים את הרגל.

*המומחה יכול להחליט גם על ניתוח - יש כל מיני טכניקות לניתוח המקובלות הם לייזר או מה שמכונה "קצירת דליות..." [:eek:]

*עם ההמלצה הזאת חוזרים לרופא משפחה עושים את הבדיקות שמתבקשות ועושים טופס 17..

*עלות טופס 17 היא לפי הרופא שבחרתם ולפי סוג הביטוח שיש לכם בקופה,
עבור פרופסור משלמים לטופס 17 2000 שקל ואין כמובן החזר, יש רופאים מנתחים בפרטי אחרים שעלות טופס 17 זולה יותר,
במידה והביטוח שלכם בקופה לא הכי יקר תידרשו לשלש את מחיר הטופס...

*הניתוח בעצמו - בהרדמה מקומית, זמן הניתוח מושפע מכמות הדליות שיש לקצור לכן..
הניתוח עצמו לא כואב או מורגש רק רעשי הרקע של עבודת המנתח...זוועה. כל מקום שקוצרים פותחים בסכין וסוגרים בתפירה..

*.לאחר הניתוח הרגלים נחבשות לכל אורכן - ולאחר התאוששות קצרה שכוללת משקה ומאפה צריך להתחיל ללכת והרבה...הולכים הלוך ושוב לאורך המזדרון..

*לאחר עוד כשעה נפגשים עם המנתח ומשוחררים - מבחינת המנתח אפשר לחזור לשגרה מלאה...האיש שלנו שמע את זה ונסע מבית החולים לעבודה..:eek:

*בשבועיים הבאים צריך להקפיד על היגיינה וחבישות של תחבושות וגרבי גומי
עכשיו חוזרים לביקורת אצל המנתח ואם הכל בסדר מסירים את התפרים.

זה התהליך בגדול - יש למישהי שאלה נוספת, תשאלו ואני אבקש התייחסות.

• הוסף לסימניות
תודה אותלי על העזרה,

• הוסף לסימניות
כהמשך לדבריה המדויקים של אות לי:
לאחר הניתוח ישנה ביקורתית תקופתית,
ובמידה ומתחיל משהו קטן להתפתח, מזריקים ספציפית למקום הנ"ל,
כך שזה מהווה טיפול משמר לשנים!!!

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על הזרקות קצף? מישהו התנסה? האם מסייע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תיקתוק;n4900317:
מה דעתכם על הזרקות קצף? מישהו התנסה? האם מסייע?

זו החלטה של הרופא ולא של החולה..
הזרקה יעילה במקרים קלים והתחלתיים, כאשר יש דליות ובעיקר כאשר יש דליות שמתפוצצות (כפי שכתבה פותחת האשכול) אין מנוס מסכין מנתחים.

האיש שהבאתי מדבריו אמר לי להוסיף שהפרופסור שהוא טופל על ידו הוא פרופסור זליקובסקי
ויש לו מרפאה ליד בני ברק בשם נער"ה (אולי אני טועה בשם המרפאה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות לי;n4900334:
זו החלטה של הרופא ולא של החולה..
הזרקה יעילה במקרים קלים והתחלתיים, כאשר יש דליות ובעיקר כאשר יש דליות שמתפוצצות (כפי שכתבה פותחת האשכול) אין מנוס מסכין מנתחים.

האיש שהבאתי מדבריו אמר לי להוסיף שהפרופסור שהוא טופל על ידו הוא פרופסור זליקובסקי
ויש לו מרפאה ליד בני ברק בשם נער"ה (אולי אני טועה בשם המרפאה)

תודה על תשובתך.
נארא בז'בוטינסקי ליד הכניסה לרבי עקיבא יש שם מרפאת מומחים. כנראה הכוונה לזה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת