דרוש מידע מחפשת מידע על יועצת עסקית בירושלים

• הוסף לסימניות
יש לי עסק קטן
אני רוצה הכוונה איך להגדיל אותו
אני מחפשת אשת מקצוע שתעזור לי
אשמח למידע מנסיון למישהי טובה
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש לי עסק קטן
אני רוצה הכוונה איך להגדיל אותו
אני מחפשת אשת מקצוע שתעזור לי
אשמח למידע מנסיון למישהי טובה
תודה רבה!
אני לא מכירה יועצות עסקיות,
אבל בבקשה בבקשה בבקשה
לפני שאת לוקחת יועצת, תוודאי שזאת מישהי שבעצמה בנתה עסק מצליח ורווחי מאד מאפס
(אני מתכוונת כמובן חוץ מהעסק של ייעוץ עסקי.)
כדאי גם לשאול למה עזבה את העסק המצליח לטובת ייעוץ...
ואם הייועץ שאת מקבלת זה להשקיע כסף במיתוג ופרסום, תברחי לצד השני.

אם את קוראת אנגלית ,אני ממליצה לך מאד על הספר "The one page marketing plan" שנותן תוכנית שיטתית להגדלת עסק.
הכותב בעצמו אדם שהתחיל מאפס וגדל למאות מליונים

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה יועצות עסקיות,
אבל בבקשה בבקשה בבקשה
לפני שאת לוקחת יועצת, תוודאי שזאת מישהי שבעצמה בנתה עסק מצליח ורווחי מאד מאפס
(אני מתכוונת כמובן חוץ מהעסק של ייעוץ עסקי.)
כדאי גם לשאול למה עזבה את העסק המצליח לטובת ייעוץ...
ואם הייועץ שאת מקבלת זה להשקיע כסף במיתוג ופרסום, תברחי לצד השני.

אם את קוראת אנגלית ,אני ממליצה לך מאד על הספר "The one page marketing plan" שנותן תוכנית שיטתית להגדלת עסק.
הכותב בעצמו אדם שהתחיל מאפס וגדל למאות מליונים
לא לקחת בשום אופן יעוץ בחבילה אלא לפי פגישה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה