דרוש מידע מחפשת מידע על מטבח זול ל3/4 שנים

• הוסף לסימניות
שמענו על מטבחי יוניטס אשמח אם מישהו יודע להמליץ או ההיפך,
וכן המלצות נוספות על מטבחים זולים בסגנון, כל מידע יעזור
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
מידע עדכני יש למישהו? מחפשים להוסיף קלאפות/ארונות עליונים בזול לדירה להשכרה....

• הוסף לסימניות
מקפיץ שוב,
אין כל כך השתתפות בפוסט הזה,
יש למישהו נסיון אישי במטבח מוכן?
חיובי או שלילי.

• הוסף לסימניות
שמענו על מטבחי יוניטס אשמח אם מישהו יודע להמליץ או ההיפך,
וכן המלצות נוספות על מטבחים זולים בסגנון, כל מידע יעזור
תודה רבה!
היי,
אשמח לדעת אם בסוף קנית מטבח מיוניטס?
או במקום אחר?
יש לך תובנות בענין?
תודה.

• הוסף לסימניות
היי,
או במקום אחר?
יש לך תובנות בענין?
תודה.
היי
יש לך מסקנות?
אני גם מחפשת עכשיו מטבח הכי זול שיש בשביל שנה-שנתיים

• הוסף לסימניות
היי,
או במקום אחר?
יש לך תובנות בענין?
תודה.
קנינו ביוניטס,
התקינו לנו לפני חודשיים.
אני חושב שהם הכי זולים, יש יותר זולים אבל חברות קצת לא ברורות ואולי מפוקפקות.
אין לי תלונות מיוחדות, ההתקנה לא הייתה 100% מקצועית אבל זה ברור לכולם שבמחיר זול לא תקבל את הכי מקצועי
סה"כ נראה לי בסדר.
גם השירות שלהם והזמינות בסדר גמור.
ענו לי להמון שאלות גם אחרי שכבר הזמנתי ושילמתי...

• הוסף לסימניות
אני חושב שהם הכי זולים, יש יותר זולים אבל חברות קצת לא ברורות ואולי מפוקפקות.
לפי הבירור שלי הם לא יצאו לי הכי זולים, נונו ליבורנו וסמרה יותר זולים, ביררת עליהם? הם נחשבים "מפוקפקות"?

רציתי להזמין ביוניטס אבל אין אצלם אופציה לכיור מפוצל / 2 כיורים על המטבח הבסיסי המוכן...

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל מידע על סמרה מטבחים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה