דרוש מידע מחפשת מידע על מנוי לאנוונטו

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות מנוי לאנוונטו אלמנט,
העניין הוא שאני לא רוצה להתחייב לשנה אלא לנסות תחילה חודש.

מופיע שם שמנוי חודשי שמתחדש כל חודש, הוא 33 דולר,
ואילו מנוי שנתי שמתחדש כל שנה הוא 16.5$

מה שאני חוששת זה, שאם ארכוש את המנוי החודשי (33 דולר) לא אוכל לבטל אחרי חודש כי אולי זה אומר שאני בעצם מתחייבת לשנה רק שהתשלום הוא גבוה בגלל שהוא מדי חודש ולא על כל השנה בבת אחת - כמו המנוי השנתי.
בתקנון שם לא הצלחתי לדוג פרטים רלוונטים.

(יצא לי קצת מסורבל מקווה שהייתי מובנת)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
@element
חשש מוצדק, לי הם המשיכו אוטומטית לחודש נוסף,
אני מראש את כל הקניות באתרים וכו עושה באשראי ניטען- כך שידעתי שאין באשראי יותר מ33 דולר, ואכן כשהם ראו שאין מאיפה לקחת עוד כסף- המנוי פסק,
ממליצה לך,
אם את צריכה עוד שאלה- תייגי אותי,
אני מנויה שם, נהנית וממליצה ממש,
הצלחות!

• הוסף לסימניות
את יכולה לבטל כמה ימים אחרי ששילמת ואז הם לא ממשיכים לגבות לך אוטומטי והמנוי ממשיך עד סוף החודש ככה אני עושה למנוי השנתי שלי

• הוסף לסימניות
את יכולה לבטל כמה ימים אחרי ששילמת ואז הם לא ממשיכים לגבות לך אוטומטי והמנוי ממשיך עד סוף החודש ככה אני עושה למנוי השנתי שלי
תודה רבה!
יש אפשרות לבטל את המנוי דרך האתר, או שצריכים ליצור איתם קשר באיזושהי דרך?

@element
חשש מוצדק, לי הם המשיכו אוטומטית לחודש נוסף,
אני מראש את כל הקניות באתרים וכו עושה באשראי ניטען- כך שידעתי שאין באשראי יותר מ33 דולר, ואכן כשהם ראו שאין מאיפה לקחת עוד כסף- המנוי פסק,
ממליצה לך,
אם את צריכה עוד שאלה- תייגי אותי,
אני מנויה שם, נהנית וממליצה ממש,
הצלחות!
תודה רבה @אסתר פ !
גם על הרעיון בעניין האשראי הנטען.

יש לי אכן שאלה בבקשה אם אפשר -
האם כל מה שמופיע באתר כעת הוא זמין להורדה למנויים,
או שישנם פריטים שהם בתשלום נוסף גם למנויים?

שוב תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

תודה רבה @אסתר פ !

שוב תודה רבה!
ברגע שאת עושה מנוי את מקבלת גישה להורדה מהכל!

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

תודה רבה @אסתר פ !

שוב תודה רבה!
כן זה נמצא באתר תחת הקטגוריה

My Account​

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה