דרוש מידע מחפשת מידע על סמינר לבוגרת י"ב - סגנון אמריקאי ישראלי.

• הוסף לסימניות
למישהו יש טלפון של מדרשת שויתי?

• הוסף לסימניות
שיוויתי, מקום מדהים מדהים מדהים, מניסיום ממליצה בחום...
טלפון של המזכירה-0528025800

• הוסף לסימניות
מקפיצה את האשכול לצורך חשוב ודחוף...

אשמח לקבל אינפורמציה על סמינר אפיקי דעת בירושלים, מה הסגנון שלו?
איך הוא בהשוואה למוסדות שהביאו כאן באשכול?

מדובר בבת איכותית וטובה, יחסית פתוחה בלבוש (כמו הרבה בנות היום)
היא מעוניינת להתקדם מבחינת רמת הלימודים.

• הוסף לסימניות
מקפיצה את האשכול לצורך חשוב ודחוף...

אשמח לקבל אינפורמציה על סמינר אפיקי דעת בירושלים, מה הסגנון שלו?
איך הוא בהשוואה למוסדות שהביאו כאן באשכול?

מדובר בבת איכותית וטובה, יחסית פתוחה בלבוש (כמו הרבה בנות היום)
היא מעוניינת להתקדם מבחינת רמת הלימודים.
יותר פתוחה מהבית או בסגנון של הבית?

• הוסף לסימניות
הי
למשהיא יש את המספר של שוויתי
אני ממש רוצה ללכת לשם
ואם משהיא מכירה משהוא בסגנון אשמח שתגיד
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על סמינר שויתי בירושלים
מה הסיגנון?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על סמינר שויתי בירושלים
מה הסיגנון?
יש שמה את כל הסגנונות אני ההיתי ביום פתוח לפני כמה שבועות ודיברתי איתם הרבה יש להם גישה מאוד בריאה
תלוי לאיזה מסלול את רוצה ללכת בבוקר יותר סגור בצהריים יותר פתוח (כמובן שהכל ביחסית אחד לשני )
אם את רוצה עוד פרטים אשמח לעזור

• הוסף לסימניות
יש שמה את כל הסגנונות אני ההיתי ביום פתוח לפני כמה שבועות ודיברתי איתם הרבה יש להם גישה מאוד בריאה
תלוי לאיזה מסלול את רוצה ללכת בבוקר יותר סגור בצהריים יותר פתוח (כמובן שהכל ביחסית אחד לשני )
אוקי, מה זה אומר סיגנון סגור? זה תקנון שונה? ע"י מה אם מקבלים אם זה רק קודש
יש להם פעילות ימי עיון

• הוסף לסימניות
הי אני אשמח לייצור איתך קשר בפלאפון

• הוסף לסימניות
מקפיצה
אשמח לשמוע מה הסגנון של שיוויתי
ואיך הולך שם הלימודים
תודה

• הוסף לסימניות
אני ישמח גם לשמע על שיויתי מי שיודעת לאמר לי כמה שעות זה בשבוע? יש אפשרות רק יום אחד? מה הרמה הרוחנית- בהשוואה לסמינר אחר- של הבנות. ועלות.

• הוסף לסימניות
מחפשת רק קודש ובערבים אם יש פעם בשבוע או משהו כזה.

• הוסף לסימניות
יש כאן למישהי את המספר של שיויתי יעזור לי מאוד
וגם אם אתם יודעות מה הסגנון של הבנות שלומדות שם וכו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה