דרוש מידע מחפשת מידע על ציפי ולס (קורס ללידה חוזרת)

• הוסף לסימניות
ולגבי טיפות להכנה ללידה יש טיפות שנקראות מאמי קל והן עובדות מדהים מדהים משפיעות על צירים אפקטיביים ומחיקה טובה(כמעט כל מי שלוקחת ברצינות באה לבי"ח במחיקה מלאה) וכן משפיע על הרוגע שזה חשוב להתקדמות התהליך מי שרוצה אפשר להשיג בחנויות טבע ב120 שקל ואצלי אפשר להשיג ב100 שקל (מי שרוצה הטלפון שלי 0527164583)
אשמח לקבל יותר הסבר מה זה הטיפות של מאמי קל, והאם הם יעילות גם כשאין בכלל התחלה של לידה/צירים

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
גילוי נאות , אני תומכת לידה
קורס הכנה ללידה נותן לך את הידע , כיצד לבוא מוכנה ללידה ,
והסבר על מהלך הלידה ,
תתומכת לידה מלווה אותך ביעוץ במהלך חודשי ההריון ,
ועוזרת לך במהלך הלידה ואחריה ,
ממי קל הן טיפות לתשיעי ,
אשמח לפרט לך בטלפון 0548457509
חיה אהרוני

• הוסף לסימניות
איזה פודקאסט? איפה אפשר לשמוע אותו?
ביוטיוב, לי הכל חסום בעבר היה לי קישור לדרייב, כרגע לא מוצאת, אולי תפני לציפי וולס ותבקשי ממנה?

• הוסף לסימניות
ידע זה כח , כמו שציפי אומרת , אך ידע הוא לא תחליף ךעזרה , נקודה למחשבה בעקבות הפודקסט....

• הוסף לסימניות
ביוטיוב, לי הכל חסום בעבר היה לי קישור לדרייב, כרגע לא מוצאת, אולי תפני לציפי וולס ותבקשי ממנה?

מישהי יכולה להוריד ולעלות לטובת החסומות?
חסד גדול

• הוסף לסימניות
אני הייתי אצלה לפני הלידה הראשונה כמו שאמרו צחוקים לא מעבר.
אני ממליצה על נחמי סגל, יש לה קורס דיגיטלי ויש החזרים 053-770-1089
וזה שום סוד כמו שמישי פה אמרה , זה הכנה של היולדת , הכנה נפשית תודעתית ותרגילים , לידה 3 שלי בעקבות זה שעה מאז שהגעתי לבית חולים, הצלחתי להעביר את הצירים עד פתיחה 8 בבית בדרך וברוגע ובטוב, בקיצור חוויה נעימה

• הוסף לסימניות
אם אתם שואלות אותי זה נחמה סטנדר, הכנה פיזית , הכנה רגשית ה-כ-ל!!!!
את בא מוכנה ללידה ואין לחצים, האוירה במכון אצלה שמחה ורגועה וכיפית, לומדים בצורה מאוד מובנת,
המקום שלה במרכז גאולה בי-ם במקום חדש ומשופץ...
המס' של המכון של נחמה הוא : 053.3130019

• הוסף לסימניות
לא רוצה להוריד מהרמה של קורסים אחרים.
אם את בבני ברק ורוצה לתת לעצמך את המתנה הכי גדולה ללידה והידע הכי מקצועי ובריא שיש-
לכי אך ורק לקורס של מרכז רבבה - רבקי שינקר
קראתי ושמעתי על כל השיטות. והשיטה שהיא מלמדת זה ללדת בצורה שהכי בריאה לגוף (נגד לחיצות!!! הם רק עושות הרס ונזק!!! במחילה מכל מי שחושבת שזה מה שיקדם את הלידה , אחרת תצטרכי שיקום רציני לרצפת האגן שלך)
נכון שיש שלב שיגידו לך ללחוץ טיפה, אבל השאיפה היא להמנע מזה כמה שיותר.
שיעורים חוייתים, ברורים, ידע מקצועי וההכנה הכי מקיפה שתוכלי לקבל
ובלי לעשות עלייך קופה רצינית בזה שימכרו לך מיצוי עלי סלק ושאר ירקות...

• הוסף לסימניות
שרשור משעשע, התגובות סותרות ממש אחת את השניה, מראה איך לכל אחד יש חוויה אחרת וכל אחד מגיב אחרת לדברים שמתרחשים....

• הוסף לסימניות
יש עוד תגובות?
מתעניינת בקורס ללידה חוזרת, שמעתי על
רבקי שינקר
בתציון ביוביץ
ציפי ולס לא רלוונטי כרגע, לא מעוניינת
יש עוד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה