מחפשת מידע על קבלת הטבות ללידת שלישייה

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מחפשת מידע עבור ידידים (זוג ממוצא ארגנטינאי שגר פה לבד בארץ) שבשעה טובה נולדה להם שלישיית בנות,
כיצד ומה ניתן לעשות כדי להשיג הטבות / הנחות / מארזים / תמיכה כספית (ממשלתית או כל דבר אחר) וכד'
כרגע, לא מחפשים עזרה בשמירה וכד'
כמו"כ, ניסיתי למצוא את האשכול שהיה פה לאחרונה על שלישיות ולא מצאתי.
תודה רבה!
(אפשר גם באישי)

• הוסף לסימניות
יש הרבה מאד חברות שנותנים מתנות ללידה של יותר מאחד.
חיפוש בגוגל אמור להניב תוצאות.

• הוסף לסימניות
תשלחי לי את המייל שלך. יש לי קצת מידע. אשמח לשלוח לך אותו.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לאיפכא מסתברא שענה לי בפירוט באישי ותודה לך mirif (שלחתי לך באישי)
פרסומון -תודה, אבל הבנתי שההשקעה לא שווה את התמורה
אבל נעביר למשפחה בכל אופן
אשמח לשמוע על כל מידע נוסף בעניין
וגם אם מישהו יכול לתת לי את הקישור לאשכול שדובר פה לפני מס' שבועות על הנושא
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1139887:
יש הרבה מאד חברות שנותנים מתנות ללידה של יותר מאחד.
חיפוש בגוגל אמור להניב תוצאות.
ממש חבל על הזמן. אני עשיתי את הפרויקט הזה (היתה לי רשימה מפורטת מכל הפורומים של תאומים ושלישיות) כתבתי וצלצלתי לכוווווווווולם, והתוצאות היו כל כך עלובות - לדוגמא: חברה אחת שלחה שתי שפופרות זעירות של בייבי פסטה - שממש חבל על הזמן שמקדישים לזה.

• הוסף לסימניות
בעקרון, אכן ליולדת עצמה - להתחיל להתעסק בזה (עם שלושה צרחניות בשטח) זה לא שווה.
אבל אם את חברה טובה, שבי על זה שעה, ותסיימי... ותהיה להם מתנת לידה נחמדה ממך....
סך הכל ערך החבילות הכולל יוצא בסופו של דבר כמה מאות שקלים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mirif;1140138:
בעקרון, אכן ליולדת עצמה - להתחיל להתעסק בזה (עם שלושה צרחניות בשטח) זה לא שווה.
אבל אם את חברה טובה, שבי על זה שעה, ותסיימי... ותהיה להם מתנת לידה נחמדה ממך....
סך הכל ערך החבילות הכולל יוצא בסופו של דבר כמה מאות שקלים...
את מכירה באופן אישי מישהו שזו היתה התוצאה?

• הוסף לסימניות
לנו זה היה משתלם. קבלנו חבילות שוות ביותר מרוב המקומות. היו כמה חברות בודדות שאכזבו. אבל בגדול זה היה שווה כמה מאות שקלים.

• הוסף לסימניות
העזרה הממשלתית גדולה מאד!
כ-100 אלף שקלים בפריסה של 20 חודשים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה