*קופי ופרסום*
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
0548-468-677תני לי מספר .......
0548-468-677תני לי מספר .......
את רוצה את השמלה אצלך?לא , אני לא מחפשת - גמ"חים !!!
הן יקרות!!!!!!!!את רוצה את השמלה אצלך?
אם לא לכי לעמליה או לרות מורשה הן ליגה!
לא , אני לא צריכה את השמלה אח"כ ......את רוצה את השמלה אצלך?
אם לא לכי לעמליה או לרות מורשה הן ליגה!
0548-468-677
לא ראיתי ........
פנינה ריזללא יודעת ..... ,
תפירה אישית , בין : 3,000 - 7,000,
למה לא .... ?!סתם שאלה-
למה את חושבת שמישהי שתופרת ברמה גבוהה
תיקח מחירים נמוכים?
ואת יודעת כמה פעמים משכירים שמלה?למה לא .... ?!
זה מגיע אליה אח"כ , להשכרה ..... !!!
עדיין ......ואת יודעת כמה פעמים משכירים שמלה?
לא 10.
למה לא ?...למה לשלם 12,000 ש"ח , לבגד - ללילה אחד ........ ?!
היא מעולה ממש!!פנינה ריזל 089743252
תופרת אלופה.
יש לה השכרת שמלות כלה שהיא תופרת בעצמה,
והיא גם תופרת שמלות באישי במחירים ממש סבירים.
צמטרפת להמלצהרחלי עטיה
יש לה סלון שמלות כלה בירושלים
הרמה פשוט מדהימה
והכי אהבתי זה את ההתאמה שלה למבנה גוף
זה פשוט מקפיץ את המראה!!
זה הטלפון שלה
0556763895
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים