קופירייטינג מחפשת מילה נרדפת ל"ענן תגיות", אולי איזה מיקרוקופי מבריק

• הוסף לסימניות
ראינו שחיפשת {{קטגוריה}} אבל אולי התכוונת ל:

• הוסף לסימניות
אני ראיתי שמשתמשים גם ב:
תוויות

אם עוזר לך

• הוסף לסימניות
תוויות
מדבקות סימון
סינונים

• הוסף לסימניות
בגדול תגית זה מילת מפתח

אז אולי ביטויי מפתח?
פרמטרים?

• הוסף לסימניות
אולי ,
לא יודעת אם מתאים לתוכן שלך.
לדוג על המתכונים זה יעבוד יופי.
האתגרים

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם קשור לתוכן אבל אולי את יכולה לקרוא לזה "אתגרים"

• הוסף לסימניות
אמרו כבר אבל לדעתי המילה "תווית"

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להחליף מילים אם אני יודע את הקשר שלהם
למשל אם האתר או הפוסט מדבר על אוכל וסוגי מנות
אז לקטגוריות נקרא "מנות " ולתגיות נקרא "תוספת ליד" או "אופני הבישול "(רק לצורך דוגמא)
או אם זה עוסק ברפואה
אז לקטגוריות נקרא "מחלקות" ולתגיות נקרא "דרכי טיפול" או "רפואות שונות" וכן על זה הדרך
לכל מילה יש כמה פירושים תלוי באיזה הקשר היא נאמרת/נכתבת
למשל למילה ג'וק יש כמה פרושים
אם אני אשאל אישה מה זה ג'וק היא תחשוב על ג'וק (חיה)
אם אני אשאל עובד אלקטרוניקה מה זה ג'וק הוא יחשוב על משהו אחר לגמרי
וכן לכל מילה כמעט יש כמה פרושים..
אז שרוצים להחליף מילה באחרת ובמיוחד שרוצים שהיא תתפוס בכמה נושאים אולי עדיף להשתמש במילה קצת שכיחה אבל שנותנת את המענה הכי טוב

קטגורייה יכולה להתחלף לאפשרויות או מחלקות או תקיות או נושאים או מתחמי עניין סלון עניינים
תגיות יכולה להתחלף לתויות או אפשרויות ביניים או חוצצים או חדרי עניין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה