מחפשת מילים של שיר

• פותח הנושא i am
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ממחרוזת Journeys בדיסק היו זמנים (those were the days ) החדש של יעקב שוואקי.
אני זקוקה למילים, אבל כל פרט אחר יעזור לי גם (מקור, זמר מקורי וכו') של השיר שמתחיל במילים: We grew up together in New York city.
ובאופן כללי, מה מקורם של השירים במחרוזת הזו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י i am;n4942776:
ממחרוזת Journeys בדיסק היו זמנים (those were the days ) החדש של יעקב שוואקי.
אני זקוקה למילים, אבל כל פרט אחר יעזור לי גם (מקור, זמר מקורי וכו') של השיר שמתחיל במילים: We grew up together in New York city.
ובאופן כללי, מה מקורם של השירים במחרוזת הזו?

אולי זה יעזור לך.
http://www.cmusic.co.il/

• הוסף לסימניות
תודה על הקישור, אבל אין שם עדיין את הדיסק הזה.
אשמח אם מישהו יוכל לעזור...

• הוסף לסימניות
המקור זה של אייבי רוטנברג בסדרת ג'ורניס כמו שכתוב בעטיפה.
מתחת לכל שיר במחרוזת כתוב מאיזה אלבום בסדרה הוא.
כנראה שהתכוונת לשיר JOE DIMAGGIO'S CARD
שהוא באלבום ג'ורניס 3, ומצורף- 02 - Joe Dimmagios Card.mp3

• הוסף לסימניות
תודה רבה מאוד!!!
אכן לשיר הזה התכוונתי.
אשמח אם למישהו יש גם את המילים שלו, כתובות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה