בקשה מחפשת מישהו טובה מאוד ביצירת בינה מלאכותית

• הוסף לסימניות
אני גננת ומחפשת מישהו שתוכל לייצר לי מלא תמונות יהודיות לחגים בעיקר שאני צריכה למשך כל השנה
כמובן אם תשלום

• הוסף לסימניות
זה בעיקר מה שאני צריכה: הכל במראה חרדי

סמלים של 12 החודשים (לדוגמא: תשרי אז סוכה , תפוח בדבש)
תמונות בריאת העולם
3 רקעים ילדותיים ליום הולדת
ציורי יום הולדת לצביעה
סדר היום בגן (ילדה שקוראת ספר , ילדה שמשחקת וכ"ו)
תמונה של בית המקדש
תמונה לצביעה של ירושלים
תמונה של שער ומסביב לשער מלא עיטורים
2 כריכות ללימוד אותיות
דף צביעה של הכותל

• הוסף לסימניות
זה בעיקר מה שאני צריכה: הכל במראה חרדי

סמלים של 12 החודשים (לדוגמא: תשרי אז סוכה , תפוח בדבש)
תמונות בריאת העולם
3 רקעים ילדותיים ליום הולדת
ציורי יום הולדת לצביעה
סדר היום בגן (ילדה שקוראת ספר , ילדה שמשחקת וכ"ו)
תמונה של בית המקדש
תמונה לצביעה של ירושלים
תמונה של שער ומסביב לשער מלא עיטורים
2 כריכות ללימוד אותיות
דף צביעה של הכותל
אוקיי אני מתחיל לעבוד על זה רק שאלה באיזה יחס גובה רוחב זה צריך להיות

• הוסף לסימניות
1754475436991.png

• הוסף לסימניות
A4
בריאת העולם והחודשים יכולים להיות מרובה
תודה

• הוסף לסימניות
אני אשמח גם לסימני ההגדה של פסח (גביע , ספל לנטילת ידיים עם קערה , ילדה שיושבת ונשנשענת על כרית , מצות )
בגודל מרובע

• הוסף לסימניות
יש לי מישהי ממש טובה ומנוסה
פרטים רק באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה